Dana Dorian: «Primul bărbat de care m-am îndrăgostit a fost bunicul»

Ultima actualizare:

    Dana Dorian a vorbit despre viața ei la Constantin 60'foto: Arhiva Personală
Dana Dorian a vorbit despre viața ei la Constantin 60'foto: Arhiva Personală

Dana Dorian a avut o copilărie diferită, crescând la țară, într-un sat de bătrâni. Artista avea drept parteneri de joacă un câine și o capră și mărturisește că se simțea ca o prizonieră într-un loc unde copiii de vârsta ei lipseau cu desăvârșire.

Dana mai povestește că părinții ei au fost țărani, lucru ce implica anumite valori. „Ai mei au fost țărani, asta înseamnă că au fost învățați cu munca și cu frica de Dumnezeu, au fost învățați cu o anumită curățenie spirituală. Pentru ei, lucrurile erau foarte bine gestionate și catalogate. Nu știu cum aș fi fost și cum m-aș fi dezvoltat dacă eram în altă familie”, povestește artista.

A crescut cu mama și cu bunicii, întrucât tatăl ei natural a luat decizia de a o lua pe alt drum. Cu toate acestea, Dana și-a îndreptat atenția spre o altă figură masculină din familie, bunicul ei: „Tata a decis că îi e mai bine pe un alt drum. Nu am simțit lipsa tatălui. Pentru mine «tati» era un cuvânt în dicționar. Nu mai știu pe la ce vârstă l-am înlocuit pe tataie cu tati. Primul bărbat de care am fost îndrăgostită a fost bunicul meu. Îl divinizam”.

Cât despre muzică, Dana Dorian a început să își exerseze vocea la frageda vârstă de șase ani, însă, în scurt timp, și-a dat seama că nu poate continua: „Am fost foarte epuizată din punct de vedere vocal și a trebuit să mă retrag o săptămână, două, timp în care mi-am dat seama că sunt prea tânără ca să mai trec prin asta. Ușor, ușor, am decis că vreau altceva. Dar asta a durat vreo șapte – opt ani”. Artista dezvăluie mai multe despre viața și cariera ei în emisiunea Constantin 60’, difuzată duminică (22 noiembrie), de la ora 23.00, la Prima TV.

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net