Dana Războiu crede că este soția și mama perfectă. Cum vorbește cu fiul adolescent

Ultima actualizare:

    Dana Războiu și fiul ei cel mare, Victor (13 ani)foto: arhivă personală
Dana Războiu și fiul ei cel mare, Victor (13 ani)foto: arhivă personală

La 40 de ani și după o perioadă lungă de discreție, în care jucat rolul de soție și mamă perfectă, Dana Războiu este foarte prezentă în viața publică. Și-a lansat un blog de lifestyle, împărtășeșete imagini din viața ei de familie pe contul personal de Instagram și acordă interviuri surprinzător de sincere.

Pentru o persoană care a fost timp de mulți ani în lumina reflectoarelor și a ținut prima pagină a ziarelor cu un divorț urât, pentru a alege apoi retragerea din viața publică și, pentru o perioadă, chiar din țară, deschiderea pe care o manifestă de câteva luni Dana Războiu poate părea surprinzătoare.

Fosta prezentatoare a știrilor de la TVR a făcut câteva mărturisiri, printre altele, despre viața ei de familie, despre principiile după care și-a educat copiii în cel mai recent număr al revistei VIVA!

Căsătorită de un deceniu cu Bogdan Enoiu, un nume important din industria publicității din România, după un divorț cu scandal de fostul ministru al Sănătății Ovidiu Brânzan, Dana crede că și-a jucat perfect rolul de soție și d emamă pentru cei doi fii ai săi, Victor (13 ani), din prima căsătorie, și Marc (7 ani).

”Am jucat în ultimii ani rolul mamei și al soției. Eu zic că l-am jucat exemplar, sincer. Fără public, dar exemplar, spre perfecțiune. Cred că nu există carte de parenting pe care să n-o fi citit! În română sau în engleză”, a declarat Dana pentru VIVA!

Și totuși, asemenea oricărei mame din noua generație de părinți, Dana trăiește cu spaima că fiii ei îi vor repoșa la un moment dat ceva din atitudinea sau comportamentul ei de acum. De aceea a găsit o metodă inedită de a păstra vie comunicarea mai ales cu băiatul ei cel mare, aflat la dificila vârstă a adolescenței.

”Mi-e groază de treaba asta. Am studiat psihologie la facultate și am făcut șapte ani de psihanaliză. Cu părinții mei am făcut pace, dar aș vrea ca ai mei copii să nu aibă nevoie de terapie. După ce îmi culc copiii seara și rămân eu cu mine, încep să mă gândesc la ce am făcut peste zi și le scriu câte o scrisoare, mai ales celui mare. Îi scriu scrisori și i le las pe birou să le vadă dimineața. Scrisorile sunt lungi și îi scriu cât de mult îl iubesc și îl apreciez, uneori îmi cer scuze pentru ceva ce am greșit peste zi. Când ai un adolescent în față, nu întotdeauna poți fi foarte deschis cu el, pentru că, de multe ori, el nici nu vrea să te asculte. Copiii vorbesc cu tine când vor ei, nu când vrei tu”, a mai spus Dana.

image
image
image
image
image
image
culita implant png
marilyn monroe
Alain Delon jpg
lena enache instagram jpg
429803925 2634655390034738 3657243641912967614 n jpg
Dan Negru la Auchan FOTO Faceb D negru jpg
cristina siscanu gabriela cristea facebook jpg
banner oana roman plânsă png
image
actualitate.net
image
actualitate.net