Dana Războiu, declaraţii despre divorţ: «Săptămâna aceasta va fi decisivă»

Ultima actualizare:

    Între bogătașul de profesie inginer și soția sa e o diferență de vârstă de 17 ani
Între bogătașul de profesie inginer și soția sa e o diferență de vârstă de 17 ani

Cu un mariaj eşuat la activ şi cu doi copii, Danei Războiu nu îi este teamă să o ia din nou de la capăt. După 12 ani de căsnicie, fosta prezentatoare TVR şi milionarul Bogdan Enoiu sunt pe cale să îşi spună „adio!”, deşi au împreună un fiu superb de 9 ani. Motivul pare să fie infidelitatea soţului.

Pe data de 17 noiembrie 2007 se căsătoreau în secret, iar acum, după 12 ani de mariaj, se pregătesc de un divorţ public. Fosta prezentatoare a ştirilor de seară de la postul TVR, Dana Războiu (43 de ani), şi milionarul Bogdan Enoiu (60 de ani), unul dintre cei mai cunoscuţi oameni din industria publicităţii sunt pe ”marginea prăpastiei”, iar depunerea cererii pentru separare pare să fie doar o chestiune de zile. 

În 2011, Dana Războiu a devenit mămică a doua oară, dăruindu-i un băiețel afaceristului Bogdan Enoiu
În 2011, Dana Războiu a devenit mămică a doua oară, dăruindu-i un băiețel afaceristului Bogdan Enoiu

Dana Războiu a fost recent în vacanţă cu copiii săi, Victor (13 ani) şi Marc (9 ani), şi a postat pe Instagram poze cu ei din staţiunea Zermatt Matterhorn, din Elveţia. Fosta ştiristă TVR a povestit pe Instagram că s-au distrat de minune, 24 de ore din 24, însă în acelaşi mesaj a schimbat brusc tonul, spunând ce o macină: este dezamăgită de soţul ei şi se gândeşte la o despărţire.

Are o condiție fizică de invidiat la vârsta de 43 de ani. Sportul și alimentația sunt secretele Danei
Are o condiție fizică de invidiat la vârsta de 43 de ani. Sportul și alimentația sunt secretele Danei

“Pentru rolul de mamă dau 100% din sufletul meu şi îmi iese. Şi pentru cel de soţie am dat 100% şi nu ştiu dacă am făcut bine. Dragii mei, vă rog aveţi grijă cui oferiţi timpul vostru, anii voştri, energia şi sufletele voastre. Daţi-le copiilor voştri şi nu veţi regreta, dar în rest vă rog fiţi atenţi, fiţi înţelepţi şi ascultaţi-vă instinctul. Nici cei mai vicleni oameni nu vă pot păcăli instinctul dacă aveţi încredere în ce simţiţi. Aveţi încredere în voi şi în instinctul vostru. Unii oameni sunt foarte toxici, mai ales aceia care încearcă să vă cucerească cu orice preţ. Dar pentru că aici suntem pe Instagram o să rămân pozitivă, o să ţin pentru mine dezamăgirile şi o să vă spun doar că, deşi vacanţa s-a terminat, noi trei rămânem nedespărţiţi şi puternici împreună”, a scris Dana Războiu pe contul său de Instagram.

Dana și băieții ei și-au petrecut vacanța de sărbători în Elveția
Dana și băieții ei și-au petrecut vacanța de sărbători în Elveția

Contactată de Click!, Dana Războiu a făcut o declaraţie interesantă în ceea ce priveşte un posibil divorţ. ”Zilele acestea voi stabili ce decizie am să iau. Săptămâna aceasta va fi destul de importantă pentru mine”, a declarat, pentru Click!, Dana Războiu.

Toată lumea se întreabă de ce vrea Dana să divorţeze. Motivul pentru care doamna Enoiu şi-a ieşit din fire se pare că ar fi fost infidelitatea, iar calvarul nu este de ieri de azi, ci de ani de zile! ”Sunt foarte dezamăgită de el (n.r. Bogdan Enoiu) şi de felul în care îmbătrâneşte. Face 60 de ani şi cred că e o vârsta la care ar trebui să ai mai multă înţelepciune. Sunt cu 17 ani mai tânăra decât el, dar pentru unii bărbaţi tot nu e suficient, au relaţii cu femei cu 30 de ani mai tinere. E o suferinţă pentru mine. Nu spun nimic de mulţi ani, dar acum vreau măcar să fiu lăsată să-mi exprim dezamăgirea. Atât. Dezamăgirea”, a spus Dana Războiu la Antena Stars.

Bătută de fostul soț

Brânzan a agresat-o fizic și verbal
Brânzan a agresat-o fizic și verbal

Pe 31 mai 2003, Dana Războiu se căsătorea în secret, în Ambasada României de la Paris, cu fostul ministru al Sănătăţii, Ovidiu Brânzan, iar în februarie 2004 a venit pe lume fiul lor, Victor. La aproximativ un an şi jumătate de la naşterea micuţului, părinţii aveau să ajungă să-şi spele rufele în public. Cei doi s-au despărțit în anul 2005, după ce ea l-a acuzat de agresiune fizică. „Subsemnata Războiu Dana susţin că în seara zilei de luni, 25.07.2005, am fost agresată fizic de soţul meu, Brânzan Ovidiu. Menţionez că acesta m-a lovit de mai multe ori cu pumnii şi picioarele”. Asta a scris vedeta în plângerea făcută la Secţia 5 de Poliţie, Bucureşti.

Fiul cel mic, operat pe inimă la nouă luni

O altă piatră de încercare pentru Dana Războiu a fost intervenţia la inimă a fiului ei cel mic, Marc. În urmă cu 9 ani, fosta ştiristă a trecut prin mari emoţii după ce băieţelul a fost operat la Viena. Atunci, Marc, în vârstă de 9 luni, a fost diagnosticat cu o malformaţie congenitală a inimii. ”Copilul meu cel mic s-a născut cu o malformație de aortă care nu a fost depistată aici, deși medicii din Viena mi-au spus că trebuia depistată la un control de rutină printr-o simplă manevră”, spunea la vremea respectivă vedeta tv. 

image
image
image
image
image
image
image png
emily burghelea jpg
cub mircea bravo png
jessica simpson getty jpg
banner Giulia Nahmany png
banner shelly png
Carla’s Dreams jpg
Denisa si Flick 2 jpeg