Dana Războiu, proba costumului de baie, la 45 de ani: «Fără sport de doi ani, plus 10 kg». Poza i-a lăsat pe fani cu gura căscată

Ultima actualizare:

    Dana Războiufoto: danarazboiu.ro
Dana Războiufoto: danarazboiu.ro

Dana Războiu ar câştiga detaşat un concurs la proba costumului de baie! Fosta ştiristă spune că a luat 10 kilograme și că nu a mai făcut sport de doi ani, dar încă i se deslușesc pătrățelele pe abdomen.

Are 45 de ani, e mamă a doi copii şi arată mai bine ca la 30 de ani, cât avea atunci când prezenta ştirile la TVR. Este vorba de Dana Războiu, care în 2016 a decis să îşi schimbe stilul de viaţă, devenind vegană datorită prietenei sale, Cristina Bâtlan. A fost carnivoră toată viaţa, însă de 5 ani îşi prepară singură mâncăruri care au în compoziţie doar legume, fructe, seminţe, uleiuri. Nu doar că este mai energică, are un ten strălucitor, însă a reușit să se mențină mult timp la 49 kilograme. Acum vedeta spune că s-a îngrășat, după ce a renunțat o vreme îndelungată la sport. Poza publicată pe Instagram arată însă altceva: o femeie în formă, căreia i se văd încă pătrățelele pe abdomen.


    Dana Războiu arată senzațional la 45 de anifoto: Instagram
Dana Războiu arată senzațional la 45 de anifoto: Instagram

"Fără sport de aproape 2 ani. Plus 10 kilograme. Dar mă simt atât de bine în pielea mea", a fost mesajul din fotografia în care Dana Războiu apare în slipi roșii și bustieră neagră. Vedeta a primit atât de multe mesaje de apreciere, încât a mulțumit ulterior, într-un Instastory, copleșită de atenția fanilor care o urmăresc.

Dana Războiu: "M-am specializat în fittness și stil de viață sănătos"

Dana Războiu a povestit pe blog-ul personal despre stilul ei de viață, unul din care a exclus tot ce e nociv. "Cum am antecedente tragice în familie, tata a murit de infarct la 58, la fel părinții lui, amândoi, eu nu am altă soluție decât să fac sport și să mănânc sănătos. Vreau să traiesc mult pentru ca atunci când mor, copiii mei să fie bătrâni si sa nu sufere. Astfel, m-am specializat în fittness și stil de viață sănătos. O să vă împărtășesc și vouă tot ce am studiat și tot ce am experimentat. Poate vă ajută și pe voi. Sper să vă ajute și să vă inspire. Acesta este chiar scopul acestui blog", scria Dana Războiu.

Citește și:

Dana Războiu a divorţat în secret la notar

Ce mănâncă Dana Războiu ca să aibă "pătrăţele" pe abdomen

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net