Dana Săvuică le învaţă pe femei cum să strălucească şi după 50 de ani: „Am avut mereu grijă de mine, atât la interior cât și la exterior”

Ultima actualizare:

Două femei frumoase și puternice, cu o experiență de peste 30 de ani în industia frumuseții, Dana Săvuică (54 de ani) și Dana Sota (61 de ani) și-au propus să ajute și să convingă cât mai multe femei să nu se abandoneze și să-și redescopere strălucirea.

Dana Sota și Dana Săvuică arată ca două fotomodele
Dana Sota și Dana Săvuică arată ca două fotomodele

Cele două dive au pus la cale un proiect ingenios intitulat ”Dare2Shine”, iar la începutul lunii octombrie a avut loc primul eveniment în cadrul căruia au fost invitate persoane abilitate din diverse domenii de activitate prin care au atras atenția asupra presiunilor sociale la care este supusă femeia, mai ales după 45 de ani.

image

Dana Săvuică și Dana Sota au adus pe scenă Dare2shine, un concept despre acceptarea vârstei și despre provocările care vin odată cu schimbările care se produc în organism, un concept care vrea să demonteze toate clișeele despre îmbătrânire, pe care ar trebui să o vedem ca pe un proces firesc, dar ireversibil. Menopauza este o etapă firească. Să îmbătrânești nu e o bucurie și este suficient că trebuie să te adaptezi unor schimbări neplăcute care apar în organism, dar un lucru e sigur: o femeie de peste 45 de ani nu cere nimic special, nu vrea să fie tratată aparte. 

image

„Nu aș fi putut sa vin cu acest concept când aveam 25 sau 35 de ani pentru că până nu ești în target nu știi și nu înțelegi care sunt provocările acestei vârste. Acum știu că vreau să arăt bine, vreau să mă simt bine și îmi doresc să nu îmi pună nimeni eticheta că mă port nefiresc pentru vârsta mea. Lansez conceptul Dare2Shine cu speranța ca multe femei se vor regăsi în aceste povești”, a spus Dana Săvuică.

image

„Am avut mereu grijă de mine, atât la interior cât și la exterior și am încercat să ajut femeile sa învețe să se prioritizeze și să se iubească mai mult. În cadrul conferințelor Dare2Shine despre asta aș vrea să vorbesc: despre a fi bine cu tine, despre a încerca să fii mereu cea mai bună versiune a ta, zi de zi. Îmi doresc să motivez femeile să aibă grijă de ele, mai ales când vine vorba despre sănătate. Și să le arăt că, da, se poate... la orice vârstă”, a spus Dana Sota.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a României și Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
BeFunky collage (43) jpg
madalina ghenea jpg
paris hilton gettyimages jpg
movie theater 2502213 1280 jpg
oana roman jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
banner vacante png
Adele  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net