Dani Oțil a împlinit 41 ani! Ce urare i-a făcut soția Gabriela

image
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțilfoto: Instagram

Dani Oțil a împlinit 41 de ani marți, pe data de 24 august. Soția lui, Gabriela Prisăcariu (29 ani), i-a făcut o urare specială pe rețelele sociale, încă de la primele ore ale dimineții.

"La mulți ani soțului meu frumos”, a scris Gabriela Prisăcariu, care în curând îl va face tătic, pentru prima dată, pe prezentatorul matinalului de la postul Antena 1. Cei doi pregătesc camera copilului, iar fanii lor au văzut camera bebelușului într-o altă postare de-a Gabrielei. Pe un perete ei au lipit un tapet cu desene animate. Gabriela Prisăcariu este însărcinată în 36 săptămâni cu un băiețel. Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit pe 15 mai 2021. 

Dani Oțil revine la matinal din 29 august

Super Neatza cu Răzvan și Dani revine din 29 August, ora 10.00, la Antena 1 și continuă atmosfera de vacanță alături de cei de acasă la Therme. Sezonul cu numărul 24 al celui mai îndrăgit matinal va începe, cum altfel, decât cu o petrecere! 

image
Gașca de la Neatza revine la TV din 29 augustfoto: Antena 1

”Abia așteptăm o nouă ieșire din locație, pentru că a trecut ceva vreme de la ultima. Pentru mine este un mare plus, sunt în apropierea casei, deci voi sări direct din pat, în piscină. Abia așteptăm să ne batem cu apă, mai ales că eu vara aceasta nu am fost la mare, nu am fost la piscină, așa că văd prima săptămână de Neatza și ca pe un team buiding, și ca pe o continuare a vacanței și ca pe ceva ce nu am apucat să fac vara aceasta, pentru că m-am ocupat mai mult de curse și de casă. Totodată, având în vedere că în primele săptămâni din septembrie probabil și nasc, va fi un plus că sunt aproape de muncă. De altfel, și vacanța aceasta, pentru că a trebuit să o petrecem în jurul casei a fost una altfel, am reușit să dau câte o fugă în weekend la câte un concurs, nu foarte departe”, a spus Dani Oțil.

Citește și:

Bombă în showbiz! Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în secret

Gabriela Prisăcariu Oțil, detalii despre sarcină: când naște și cât a luat în greutate. Dani îi face masaj când are dureri

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
Protest AUR in Capitală Captură Facebook JPG
Jair Bolsonaro le face cu mâna susținătorilor FOTO AFP
image
image
image
image
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu