Dani Oţil se însoară! Superba Gabriela Prisăcariu povesteşte cum a fost cerută: "Am primit un inel de vis"

image
Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu îşi oficializează relaţia după un an de iubire.Gabriela e tare mândră de inelul de logodnă

La un an de relaţie, Gabriela Prisăcariu a fost cerută de soţie de către Dani Oţil, în vacanţa romantică din Mexic. Momentul a avut loc în primele zile ale noului an, iar acum se pare că se pregătesc de nuntă. Şi nu sunt singurii! O altă blondină din showbiz se pregăteşte de măritiş. Este vorba despre Roxana Nemeş, care după ce a primit inelul, a ”fugit” cu logodnicul ei, Călin Hagima, într-o vacanţă, tot în Mexic.

Plouă cu nunţi anul acesta! Aşa se arată ”prognoza” din showbizul autohton. După ce  anul trecut s-au înregistrat mai multe divorţuri decât căsătorii, iată că în 2020 se întoarce roata şi vom asista la multe evenimente fericite.

La fix un an de relaţie, prezentatorul matinalului ”Neatza cu Răzvan şi Dani” (Antena 1) şi-a făcut curaj şi a cerut-o în căstorie pe superba lui iubită, Gabriela Prisăcariu (26 de ani), fotomodel de meserie şi absolventă a Facultăţii de Drept.

Momentul în care şi-a postat pe Instagram bijuteria de pe inelar, a fost cel mai savurat, iar prietenii i-au felicitat pe cei doi proaspăt logodiţi, despre care se zvoneşte că s-ar cam pregăti de căsătorie.

image
Călin Hagima şi Roxana Nemeş se căsătoresc la vară

”Ar fi şi cazul” au spus persoanele apropiate, mai ales că Dani Oţil (39 de ani) va schimba prefixul pe 24 august, şi a venit momentul să se aşeze la casa lui. Frumoasa blondină ne-a vorbit despre cererea în căsătorie, care a emoţionat-o foarte mult: ”Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii”, a declarat viitoarea doamnă Oţil pentru Click! Dani s-a mai iubit şi cu Mihaela Rădulescu, vreme de şase ani, dar în 2014 a survenit despărţirea.

Iată ce spunea el, la acea vreme: “Eu si Mihaela suntem bine. Noi nu mai formăm un cuplu de ceva vreme, deci nu avea cum să plece cu altul de acasă şi nici cum să-mi dea papucii. Oricât mi-ar folosi în ochii viitoarelor “pretendente” imaginea de victimă, am să o contrazic din start. Nu ne-am despărţit nici la Măruţă, nici la Gherghe, nici la Capatos. Nu ne-am despărţit cu uşi trântite sau cu farfurii sparte. Ne-am uitat ochi în ochi şi ne-am declarat învinşi de un destin, care şi-a chemat în ultimii ani în ajutor prea mulţi factori. A fost o luptă grea şi nedreaptă, încă de la început. Dar asta se întâmpla cu vreme multă în urmă”.

Roxana Nemeş, răsfăţată de logodnic în vacanţe scumpe

Senzuala Roxana Nemeş (30 de ani) se mărită anul acesta cu regizorul Călin Hagima (42 de ani). Cererea în căsătorie a fost inedită.Ajutat de mesajul “Vrei să petrecem împreună fiecare răsărit de soare până apusul vieţii ne va despărţi?” care a apărut pe o clădire mare de la Unirii, afaceristul i-a pus pe deget inelul preţios, fără să mai aştepte un răspuns. Imediat după acest moment, cei doi iubiţi au plecat într-o vacanţă care va dura o lună, în SUA şi în Mexic. Ea nu vrea să dea detalii despre marele eveniment, fiind la fel de secretoasă ca logodnica lui Dani.

”Am avut parte de cel mai frumos moment din viaţa mea şi nu va fi ultimul, vor urma mai multe. Ne iubim foarte mult, dar nu vreau să vorbesc despre eveniment. Poate că va fi tot o surpriză, la fel ca cererea în căsătorie”, a declarat Roxana Nemeş pentru Click!

image
Călin Hagima şi Roxana Nemeş se căsătoresc la vară
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
marilyn monroe
Soldati ucraineni se adapostesc in timpul unui bombardament in Lyman- razboi Ucraina FOTO Profimedia
balasoiu fb jpg
image
image
image
image
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png