Dani Oțil și Smiley au trecut în noul an la brațul iubitelor sexy

3 ianuarie 2020
article img
Dani Oțil a făcut plajă cu Gabriela Prisăcariu în Mexic

Şi-au ferit iubitele de presă până când s-au săturat să posteze pe conturile sociale poze solo din vacanţele petrecute împreună. Dani Oţil și Smiley şi-au luat inima în dinţi şi, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, şi-au asumat relaţiile ascunse până acum de ochii curioşilor.

Prezentatorul matinalului de la Antena 1 Dani Oţil (39 de ani) a lăsat deoparte discreţia şi s-a afişat în sfârşit alături de fotomodelul Gabriela Prisăcariu (27 de ani), alintată „Miss Funduleţ” datorită posteriorului extrem de bombat. Ei sunt împreună de mai bine de un an, însă cu ocazia vacanţei de iarnă petrecută în Mexic s-au afişat public în postura de iubiţi.

«Scorpia» lui Dani e obsedată de curăţenie

Pasiunea pentru sport şi motoare i-a unit din prima clipă, iar tânăra a acceptat de mai multe ori provocarea matinalului de a-i fi coechipier în maşina de raliu. În ciuda speculaţiilor presei după vacanţa petrecută împreună anul trecut în Peru, Dani şi Gabriela au evitat să-şi recunoască public sentimentele. Acum însă, ipostazele tandre de pe plaja din Mexic nu mai lasă loc de nici o interpretare.

Cea mai cunoscută relaţie a matinalului a fost cu Mihaela Rădulescu (50 de ani), între 2008 şi 2014. După aceea, Dani a mai avut relaţii pasagere cu colege tinerele din trustul unde lucrează. Absolventă de Drept, „Miss Funduleţ” se consideră o femeie nu doar frumoasă, ci şi deşteaptă. Gabriela Prisăcariu a câştigat la 21 de ani concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu” (Kanal D), unde colegii au poreclit-o „Scorpia” din cauza obsesiei pentru curăţenie.

Smiley și Gina Pistol, cu gașca la munte

Şi secretomania din relaţia solistului Smiley (36 de ani) cu „iepuraşul” Playboy Gina Pistol (38 de ani) a luat sfârşit după ce mai bine de doi ani s-au străduit să-şi ascundă viaţa personală. Ei au petrecut Crăciunul la munte, în gaşca de la HaHaHa Production, casa de producţie muzicală a solistului. Prezentatoarea emisiunilor „Chefi la cuţite” şi „Asia Express” de la Antena 1, Gina Pistol, a participat la poza de grup şi a stat lângă Smiley, mai ales că recent artistul şi-a recunoscut public sentimentele faţă de blondă.

Cântăreţul a spus că nu are nimic de ascuns în legătură cu Gina, ci a încercat doar să-şi ferească partenera de răutăţile oamenilor. Cea mai lungă relaţie a lui Smiley a fost de cinci ani (2007 - 2012), cu actriţa Laura Cosoi (38 de ani).

Lista de iubiţi a Ginei Pistol este mult mai lungă. Printre bărbaţii care şi-au dorit-o pe blondă sunt afaceriştii Codin Maticiuc (39 de ani), Nicola Saikaly şi Alin Cocoş (32 de ani), dar şi fotbaliştii Ciprian Marica (34 de ani) şi Mihai Răduţ (29 de ani).

Oana Radu s-a cuplat cu antrenorul de fitness după ce i-a murit iubitul

article img

Solista Oana Radu (26 de ani) a stârnit furia admiratorilor după ce s-a afişat în braţele antrenorului de fitness Cătălin Dobrescu, cel care în ultimii doi ani a ajutat-o să slăbească peste 60 de kilograme. Pe 7 septembrie 2019, artista a suferit o grea pierdere după ce iubitul ei, Alin Mihai Suflea, a decedat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

Tânărul din Craiova a fost incendiat de o persoană cu probleme psihice chiar în scara blocului unde locuia şi a suferit arsuri pe 75% din suprafaţa corpului. Oana s-a declarat atunci foarte afectată de moartea lui Alin, chiar dacă erau certaţi în momentul tragediei. Artista a recunoscut recent că are o relaţie cu Cătălin, iar fanii s-au împărţit în două tabere: unii care o felicită că şi-a refăcut viaţa atât de repede şi alţii care o acuză că nu l-a iubit pe Alin.