Daniel Iordăchioaie, momente cumplite

Ultima actualizare:
În prima emisiune, Daniel Iordăchioaie se transformă în Axl Rose
În prima emisiune, Daniel Iordăchioaie se transformă în Axl Rose

Arta cere sacrificii! Daniel Iordăchioae (46 de ani) se transformă, după chinuri groaznice, în Axl Rose, solistul trupei Guns’N Roses. Se va întâmpla în prima ediție a celui de-al șaptelea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”, sâmbătă, 14 februarie, la Antena 1.

Daniel Iordăchioaie a fost supus unor suplicii greu se închipuit, doar pentru a intra în rolul personajului pe care îl va interpreta. Solistul a trebuit să slăbească şi să reziste nedormit pentru repetiţiile show-ului de la Antena 1. “Am slăbit aproape cinci kilograme pentru că, în ultima săptămână, n-am dormit aproape deloc, din cauza repetițiilor și a pregătirii acestui rol. M-am chinuit să merg cocoșat prin casă, ca Axl Rose... Sunt și nervos, pentru că a trebuit să-mi dau barba jos pentru acest rol”, a dezvăluit Daniel Iordăchioaie, amuzat de situație.

Daniel Iordachioaie a şocat cu noul look, total schimbat
Daniel Iordachioaie a şocat cu noul look, total schimbat

Daniel Iordăchioaie s-a reapucat de fumat

La filmări, după coborârea de pe scenă, Daniel a simțit nevoia să-și aprindă o țigară, după patru luni în care nu a fumat absolut deloc. “Rolul mi-o cere...”, a explicat el, zâmbind. Cum îl va întruchipa Daniel Iordăchiaoe pe Axl Rose, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 14 februarie, de la ora 20.30, în prima ediție a noului sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”


    Daniel Iordachioaie a şocat cu noul look, total schimbatFoto: Antena 1
Daniel Iordachioaie a şocat cu noul look, total schimbatFoto: Antena 1

Daniel Iordachioaie, unul dintre noii concurenţi ai show-ului

Show-ul transformărilor totale va reveni în grila Antenei 1, cu cel de-al şaptelea sezon şi concurenţi nou-nouţi! Oana Sîrbu, Alina Eremia, Lidia Buble, Raluca şi Denisa Tănase (Bambi), Liviu Vârciu, Daniel Iordăchioaie, Cezar Ouatu, Andrei Ştefănescu şi Kamara (Alb Negru) sunt cei zece artişti care vor face faţă provocărilor pregătite de ruleta personajelor, la "Te cunosc de undeva!"

Alături de Ozana Barabancea şi Andrei Aradits vor lua loc la masa juriului, şi în acest sezon, Andreea Bălan, cea care punctează coregrafia, şi Aurelian Temişan, juratul care notează întregul show susţinut de fiecare concurent. Emisiunea va fi prezentată, ca şi până acum, de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

image
image
image
image
image
image
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net