Daniela Györfi a ajuns la 48 de kg, după ce a pus lacătul pe frigider

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Solista Daniela Györfi va schimba prefixul, peste câteva luni, dar pare cu 20 de ani mai tânără. Zilele trecute, fotoreporterii Click! au surprins-o într-o parcare, în timp ce cobora din maşină, fiind păzită cu străşnicie de soţul ei, George Tal, care nu o scapă o clipă din ochi, nici la spectacole.

Vedetele duc o adevărată luptă împotriva trecerii timpului, iar în ajutor le sar revoluţionarele tratamente cosmetice, dar şi operaţiile estetice. Şi Daniela Györfi a devenit, în ultima vreme, o abonată permanentă a saloanelor de înfrumuseţare, iar rezultatele sunt spectaculoase, căci, deşi anul acesta va schimba prefixul, diva arată ca de 30 de ani.

Fotoreporterii Click! au surprins-o, zilele trecute, în timp ce mergea în vizită la bunul ei coleg de scenă Asul, şi nici că îi poate găsi cineva vreun cusur, căci avea un look impecabil, de la coafură şi machiaj, până la ţinuta vestimentară. Daniela nu are nevoie de bodyguard, nici pe stradă şi nici la spectacole, fiind însoţită permanent de George Tal, soţul ei, care îi este şi impresar.


    1998 - Solista a fost  protagonista unei  şedinţe foto nud
1998 - Solista a fost protagonista unei şedinţe foto nud

Contactată de Click!, Daniela ne-a dezvăluit câteva dintre secretele cu care reuşeşte să ţină timpul în loc: ”În fiecare săptămână fac tratamente corporale care sunt foarte bune, în plus, rezultatele se văd foarte uşor. Sunt atentă şi la alimentaţie, încerc să nu mai mănânc nimic seara, după orele 19.00, nu beau sucuri sau apă acidulată, ci doar apă chioară. Mă feresc de ciocolată, de prăjeli, prefer salatele”.


    2018 - Daniela pare  cu 20 de ani  mai tânără
2018 - Daniela pare cu 20 de ani mai tânără

Daniela Györfi are însă şi câteva operaţii estetice. În 1995, şi-a pus implant mamar, pe care, de atunci, l-a mai schimbat de două ori. Are şi o operaţie la nas, o rinoplastie, efectuată în 2013. A apelat şi la intervenţii noninvazive, precum estomparea ridurilor, cu ajutorul botoxului, a cearcănelor, cu grăsime proprie,  dar şi mărirea buzelor, cu acid hialuronic. Celebra cântăreaţă, care a debutat în anii comunismului, ba chiar a bifat şi un loc 2, la Festivalul ”Mamaia”, în 1991, la Secţiunea Interpretare, a dat-o de câţiva ani pe manele. Daniela câştigă bani frumoşi, la nunţi şi la botezuri, dar şi în cluburile din Europa, unde susţine show-uri îmbrăcată ca o bombă sexy. 

Aşa scapă de celulită

simeon stalpnicul png

Daniela Györfi a optat pentru tot felul de tratamente corporale revoluţionare: “Cu ajutorul acestor şedinţe, am slăbit mult, am 48 de kg , la 1,64 metri înălţime”, ne-a mai spus vedeta. Ea se declară mulţumită şi de tratamentele pentru zona gâtului, cu nişte substanţe injectabile, care eliberează colagen şi elastină. Cântăreaţa scoate lunar, din buzunar, în jur de 2.000 de lei, pentru a arăta cu mult mai tânără. 

image
image
image
image
image
image
Tora Vasilescu
image png
image png
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
banner Ozana Barabancea png
image png
banner catalin bordea png