Daniela Gyorfi a avut concert de ziua fetiței ei. Cum a reacționat Maria când a aflat că va petrece singură

Ultima actualizare:

    Daniela Gyorfi a dezvăluit că nu i-a putut fi alături fetiței ei, Maria, de ziua ei de naștereFoto: Arhivă personală
Daniela Gyorfi a dezvăluit că nu i-a putut fi alături fetiței ei, Maria, de ziua ei de naștereFoto: Arhivă personală

Daniela Gyorfi nu i-a putut fi alături fetiței ei, Maria, într-una dintre cele mai importante zile ale anului, deoarece avea câteva concerte programate cu mult timp înaninte, chiar la data respectivă.

Invitați în cadrul unei emisiuni, Daniela Gyorfi și George Tal, părinții Mariei, au povestit cum au fost nevoiți să îi explice fetiței lor motivele din spatele absenței lor de la ziua de naștere a micuței. Artiștii au fost ocupați cu turneele, având programate concerte în acea perioadă cu mult timp în urmă, iar Maria a petrecut cu o vecină.

Daniela Gyorfi a povestit că nu i-a putut fi alături fetiței ei de ziua ei de naștere

Fetița și-a aniversat ziua de naștere în data de 16 februarie, însă părinții ei nu au putut fi alături de ea, fiind plecați în străinătate în turneu. Daniela Gyorfi a povestit la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stras, cum i-a explicat Mariei această situație, dezvăluind că fetița a fost extrem de înțelegătoare și matură pentru vârsta ei, înțelegând pe deplin că părinții ei au fost cu sufletul alături de ea.„Evenimentele erau luate de mult timp şi eu i-am explicat Mariei că şi de ziua mea am cântat şi de ziua lui George am cântat… Normal, orice părinte spune că trebuie să stai acasă, dar Maria înţelege, i-am spus că asta este meseria mea şi a lui George. Am cântat joi, vineri, sâmbătă, duminică… În ceilalţi ani am făcut tot felul de surprize, dar i-am spus că pentru ziua ei o s-o duc în Germania, ăsta e cadoul ei”, a spus Daniela Gyorfi.

„Mi-am sărbătorit ziua cu vecina mea şi mi-a plăcut foarte mult. Chiar dacă nu am fost de ziua mea cu părinţii, măcar m-am distrat. Vecina e mai mică decât mine şi ne înţelegem foarte bine. Evident că mi-a adus şi cadou. La mine nu contează cadourile, contează că am fost împreună. Contează doar să fie o persoană dragă lângă mine”, a explicat și Maria, potrivit spynews.ro.

„Aşa a fost să fie. Am avut un mic turneu în Anglia, în Londra. A cântat Daniela şi bineînţeles că Maria a înţeles această situaţie şi a rămas singură acasă, cu buni. A sărbătorit cu o bună prietenă de-ale ei”, a adăugat și tatăl Mariei, George Tal. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net