Daniela Gyorfi, dată în judecată de stat? De ce are probleme artista EXCLUSIV VIDEO

Ultima actualizare:

    Daniela GyorfiFOTO Facebook
Daniela GyorfiFOTO Facebook

Nu şi-a revenit bine după moartea mamei sale, că Daniela Gyorfi s-a lovit de o altă problemă.

De câteva zile, se scrie în presă că artista nu a plătit o taxă la Administraţia Fondului Cultural Naţional., care i-ar putea aduce ei şi lui George Tal sechestru pe bunuri. Nimic mai fals, a declarat Daniela, invitată la ediţia de marţi a emisiunii Click! de la Prima TV. 

"Am avut ceva probleme, de fapt firma lui George a avut, dar nu de dat în judecată. Am achitat nişte rate, mai avem o rată. Se întâmplă să întârzi, dacă sunt plecată şi nu apuc să plătesc la timp, dar eu plătesc tot. Compania de drumuri nu ne execută, noi i-am tot plătit. Mai avem o rată de 200 de lei pe care o plătim în două zile. Nu ne dă în judecată nimeni", a spus cântăreaţa.

Daniela, în platoul emisiunii Click!
Daniela, în platoul emisiunii Click!

Cât despre scandalul cu Axinte, care nu i-a dat banii la timp şi din cauza căruia nu a reuşit să îşi plătească dările la stat la timp, Daniela nici nu mai vrea să audă. 

"Axinte mi-a plătit o sumă de bani, nu mai colaborez cu el. Avea să îmi dea 86 de milioane pe două facturi. Mai are să îmi dea 1600 de lei, nu o să îi mai văd. Normal că am plătit şi taxe, înainte să primesc banii. Nu mai am ce să dau în judecată, ce a fost s-a terminat. Îmi pare rău că s-a întâmplat asta", a concluzionat Daniela.

image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net