Daniela Gyorfi și-a dus fetița la mormântul bunicii. Au trecut șase ani de la moartea mamei solistei


    Solista și fetița ei au venit cu narcise şi cu ghiocei
Solista și fetița ei au venit cu narcise şi cu ghiocei

Deşi au trecut aproape şapte ani de la moartea mamei sale, Daniela Gyorfi (51 de ani) nu a uitat-o niciodată pe femeia care i-a dat viaţă. Fotoreporterii Click! au surprins-o ieri pe solistă la Cimitirul Bellu, unde, însoţită de fiica ei, Maria (9 ani), s-a recules la mormântul mamei sale.

Se ştie despre dragostea şi grija pe care Daniela Gyorfi i le-a purtat mamei sale, imobilizată timp de 33 de ani la pat din cauza problemelor de sănătate. Când doamna Anica s-a stins la 61 de  ani, artista a fost distrusă de durere. De atunci, când are o zi liberă, a devenit un obicei să meargă la mormântul mamei ei, să îl cureţe şi să îl decoreze cu flori.

La fel s-a întâmplat şi duminică, 23 februarie, când artista a  cumpărat cele mai frumoase flori pentru mama ei şi a trecut pe la Cimitirul Bellu pentru a i le duce. „Când sunt în Bucureşti şi nu plec la concerte, vin la cimitir. O iau şi pe Maria cu mine şi cumpărăm fiecare bucheţelul nostru de flori.

Doamna Anica şi-a ales poza de pe cruce

Maria şi-l alege pe al ei şi mereu preferă să îi pună lângă flori diverse pisicuţe, albinuţe, broscuţe şi tot felul de astfel de lucruri”, ne-a spus solista care va comemora în acest an şapte ani de la moartea mamei sale. „Doar eu am grijă de mormântul ei şi nu las pe nimeni să îl cureţe. Deşi nu mi-a convenit când mama şi-a cumpărat cavoul în timpul vieţii, îmi dau seama acum că a fost OK ce a făcut atunci. Şi a murit la doi ani după aceea. Toată lucrarea a fost făcută de ea. Ea şi-a ales poza de pe cruce şi totul. O iau şi pe Maria cu mine când merg  la mama, îi arăt mereu poze cu bunica ei şi îi povestesc despre ea. Părinţii sunt cei mai importanţi oameni. Încă simt lipsa mamei. Ea a însemnat extrem de mult pentru mine şi durerea există şi acum pentru că nu m-am vindecat complet sufleteşte de lipsa ei”, a spus Daniela Gyorfi pentru Click!. Anica suferea de cancer şi s-a stins la spital pe 29 septembrie 2013.

Gabriela Cristea poza principala jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
astrolog madalina manole jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
bunicuta foto1 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
foto1  Vila cluj jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png