Daniela Gyorfi şi George Tal, de 15 ani împreună: «Ne iubim ca-n prima zi»

Ultima actualizare:
Daniela Gyorfi şi fiica Maria ( 9 ani)
Daniela Gyorfi şi fiica Maria ( 9 ani)

Daniela Gyorfi (51 ani) şi George Tal (51 ani) sunt împreună de 15 ani. Şi-au construit o relaţie bazată pe respect şi pe încredere, completată cu multă dragoste de fiica lor, Maria (9 ani). Ei susţin că nu sunt mereu toate roz, pentru că mai există şi discuţii, însă celebrul cuplu a luptat să treacă cu bine peste orice obstacole.

Daniela Gyorfi, aflată pe Litoral, în Staţiunea Venus, unde seară de seară susţine spectacole, ne-a povestit despre relaţia cu George, care îi este şi impresar: “Eu şi George avem o relaţie normală, cu bune şi cu rele, cu minusuri, cu plusuri, ne mai certăm în familie, ne împăcăm, suntem doi oameni normali, maturi, fiecare cu câte o căsnicie la activ, probabil că a cântărit şi asta. Important e că până la urmă, dacă există dragoste, compatibilitate, acelaşi sentiment, nu te desparţi. Noi suntem de 15 ani împreună, ne iubim ca-n prima zi. Ne-am cunoscut în Germania. Eu eram într-un turneu, a venit la spectacol. La început nu credeam nici unul în relaţia asta, dar până la urmă s-a întâmplat!”. 

Daniela face furori pe  Litoral cu  trupul ei  superb
Daniela face furori pe Litoral cu trupul ei superb

Şi George are cuvinte de laudă la adresa Danielei: ”În relaţia mea cu Daniela este dragoste, respect, o relaţie cu bune şi rele. Ca om, este unul dintre cei mai răbdători pe care i-am întâlnit, foarte modestă, cu foarte multe calităţi pe care le poţi descoperi doar când cunoşti omul Daniela îndeaproape. Profesional, este pentru mine un artist complet, îi place foarte mult ceea ce face. Am toată admiraţia pentru ea că de ani de zile se menţine destul de sus pentru genul de muzică pe care îl cântă!”.

Fiica lor Maria îi împacă la supărare


    Daniela face furori pe  Litoral cu  trupul ei  superb
Daniela face furori pe Litoral cu trupul ei superb

Şi el îşi adoră fata, pe Maria ( 9 ani),  aflată cu ei, pe Litoral: ”Maria ne completează şi este rodul iubirii noastre! Încercăm să ne menţinem şi relaţia noastră constă în faptul că o avem pe Maria şi ea este cea mai mare realizare a noastră şi ne bucurăm foarte mult că suntem părinţii ei. Sperăm să rămânem aceeaşi ca şi până acum, să trecem cu bine prin toate greutăţile care vin şi bineînţeles trec şi să rămânem cu picioarele pe pământ, să facem faţă tuturor problemelor care vor veni, atât în viaţa privată, cât şi profesională! Lucrurile astea le poţi face doar când eşti o echipă şi îţi iubeşti şi respecţi partenerul de viaţă!”, ne-a mai declarat George Tal. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net