David Pușcaș a luat o decizie importantă în legătură cu mama sa, cu ajutorul Andreei Marin

simeon stalpnicul png
Luminița Anghel a avut multe de tras de pe urma lui DavidFoto: captură Kanal D

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, a luat o decizie importantă în relația cu mama sa. De ceva timp, cei doi nu se mai înțeleg ca în copilăria adolescentului rebel. David s-a mutat singur, dar nu se poate întreține, căci nu reușește să se țină de muncă nici măcar o lună întreagă, iar cântăreața care l-a adoptat pe când avea doar doi ani a ajuns la capătul răbdării cu încercările de a-l aduce pe drumul cel bun.

Fără voia ei, Andreea Marin a devenit sursa de inspirație a lui David, mai precis, câteva vorbe de ale ei i-au deschis ochii tânărului. Acesta a luat decizia de se îndepărta de cea care i-a dat o mână de ajutor. Pe prncipiul dragoste cu sila nu se face, David consideră că mama lui nu-l iubește așa cum o face el.

"Chiar Andreea Marin, la un post de televiziune, a explicat o etapă a vieții sale prin care trec și eu acum, și a oferit răspunsurile tuturor problemelor mele.Privind în oglindă, voi cita: «Dacă cel de lângă tine, pe care îl iubești cum nu ai iubit niciodată, nu este din aceași poveste cu tine, nu te agăța cu orice preț de acel om. Lasă-l să plece mai departe. Sunt oameni, de acum înainte, care vor trece prin viața ta, care au rostul de a duce ceva, de a lăsa ceva în tine și de a pleca mai departe. Nu ține cu orice preț de ceea ce tu numești iubire, dar poate în oglindă nu se vede la fel. Înțelege că pentru o dragoste trebuie să fiți doi pur și simplu!»Și atunci am realizat că trebuie să mă uit în oglindă și să mă întreb: Unde mai sunt și eu? Ce trebuie să fac? Mai exist și eu în oglindă? Ceea ce văd eu contează?Generalizând, este vorba despre orice tip de iubire, de exemplu: poți să ai o mamă pe care o iubești din tot sufletul, dar care nu are același sentiment și are drumul ei in viață, și alege să-și îndrepte privirea către alte zări și trebuie să înțelegi lucrul ăsta, trebuie să lași să curgă lucrurile lin, dacă nu curg... e degeaba.

Și sunt convins că o să apară și soarele pe strada mea în ziua în care voi înțelege că nu este o dramă, dacă mergi mai departe și dacă deschizi ochii și ai curajul să vezi că există mai multe iubiri în viața aceasta", a scris David Pușcaș pe Facebook.

Deși Andreea Marin a pus aceste vorbe în contextul uneoi relații de iubire dintre doi parteneri sau soți, David s-a dus degrabă cu gândul la mama sa.

simeon stalpnicul png
Andreea Marinfoto: arhivă personală
Radu Mirică s-a sinucis
cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
2 alexandru arsinel jpg jpeg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
cub casă stela popescu png
cub regina elisabeta doliu (1) png
 Nikolai Valuev FOTO EPA-EFE
Bianca Elena Calian finalista The Miss Globe 10  foto arhiva personala jpg
image
image
image
image
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel
alexandru arsinel jpeg
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (3) JPG
3688607alexandruarsinel21024x730 jpg