De ce a dat Theo Rose folclorul pe manele: ”A fost pentru prima dată când au aruncat cu bani pe mine”


    Theo Rose și Jean de la Craiova
Theo Rose și Jean de la Craiova

A cântat muzică populară de mică, iar acum face furori cântând manele. Theo Rose (23 de ani) a fost pusă la colț când a început să colaboreze cu cântăreți de manele de top, precum Florin Salam sau Jador. Solistei, însă, nu i-a păsat de gura lumii.

Ba chiar a avut mare succes, iar conturile din bancă i s-au rotunjit simțitor în urma colaborării cu greii manelelor. Cântăreața are deja piese realizate în colaboare cu patru maneliști de top și promite că nu se oprește aici. “Când am cântat manele, a fost pentru prima dată când au aruncat cu bani pe mine. Prima dată am cântat o manea cu Jean de la Craiova, apoi cu Florin Salam, Bogdan de la Ploiești, cu care m-au și cuplat, și cu Jador. Lucrurile au luat- o razna în muzică în ultima perioadă. Pe mine nu mă deranjează să cânt manele. Știu că m-a judecat multă lume. Dar s-au mai schimbat gusturile noii generații acum”, a declarat Theo Rose, invitată duminică, la podcastul „Acasă la Măruță”.

„Vreau să reprezint România la Eurovision”

Theo Rose are gânduri mari și în ce privește muzica pop. Ea își dorește foarte mult să reprezinte în viitorul apropiat România la Eurovision, și speră să nu fie judecată din prisma ultimelor ei colaborări cu maneliști. „Da, vreau să reprezint România la Eurovision. Sper să nu mă judece că am cântat și manele. Nu are nici o legătură, vocea tot aia e, o ai sau nu. Ba chiar la manele pot să spun că e totul mult mai adevărat, mai real, acolo trebuie să cânți live, să faci dedicații, nu e așa ușor. Dar știu că cei din TVR sunt mai conservatori”, a mai spus solista.

Citește și:

Theo Rose, despre povestea de iubire cu nepotul lui Nea Marin: "Căsătoria a început să mă cam sperie"

Theo Rose, despre relația cu nepotul lui Nea Mărin: “Când l-am întâlnit, era cu nevastă-sa”

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
cub rona hartner png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg