De ce nu vrea nuntă Carmen Brumă. Şi alte cupluri se iubesc fără acte

image
Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner formează de cinci ani un cuplu

De Dragobete, pe 24 februarie, românii sărbătoresc iubirea, varianta autohtonă a celebrului ”Sf. Valentin”, de peste Ocean! În showbiz-ul dâmboviţean există multe cupluri în care se vede de la o poştă că dragostea pluteşte în aer, însă, surpriză!, iată că îşi pot savura povestea de amor şi fără să-şi jure credinţă veşnică, la altar.

Gazda reality-show-ului „Ferma”, de la PRO TV, a început o relaţie din 2014 cu sportivul Felix Baumgartner (49 de ani), la scurt timp după ce Mihaela Rădulescu (49 de ani) l-a intervievat pe teme sportive. Cei doi au o relaţie atipică, bazată pe încredere şi pe prietenie, dar nu şi pe un contract, deşi, la un moment dat, au publicat pe Instagram un mesaj şi o fotografie care reprezenta o cerere în căsătorie. Vedeta a mărturisit de mai multe ori că îi este bine aşa, că nu mai vrea măritiş, că vrea să fie fericită, iubită şi preţuită. Nu mai crede în nişte hârtii care leagă doi oameni, ci doar într-o legătură foarte strânsă. Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de trei ori – cu Bogdan Rădulescu (câteva luni, în 1989), cu Ştefan Bănică Jr. (1997-1999) şi cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg (2004-2008), cu care are un fiu în vârstă de 14 ani, pe Ayan. Vedeta a mai bifat şi o relaţie de şase ani cu prezentatorul TV Dani Oţil. 

image
Antonia şi Alex Velea, alături de Dominic, fiul lor

Nici Carmen Brumă (41 de ani) şi Mircea Badea (45 de ani), care au în spate 18 ani de convieţuire sub acelaşi acoperiş, nu se grăbesc să dea cu subsemnatul la Starea Civilă. Ei au un băieţel, în vârstă de 4 ani.

”De 7-8 ani tot aud întrebarea asta cu nunta, deşi în ultimul timp lucrurile s-au mai calmat. Cred că am fost destul de clară. De ce aş mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami”, a declarat Carmen Brumă la Antena 1. 

image
Dan Bittman şi Liliana Ştefan se iubesc de 26 de ani. Aici, alături de mezinul familiei, Mark

Cât îi priveşte pe Antonia (29 de ani) şi pe Alex Velea (34 de ani), care au doi băieţi, Dominic şi Achim, dar solista mai are o fiică din prima căsnicie, Maya, nici ei nu fac pregătiri de nuntă. Cântăreaţa încă nu şi-a reglat conturile, din punct de vedere legal, cu fostul ei soţ, italianul Vincenzo Castellano.

Antonia are numai cuvinte de laudă la adresa lui Alex Velea: “Mi se pare important să-i arăt afecţiune. Este un tată foarte bun şi se descurcă. Suntem foarte atraşi unul de altul. Ca să nu dăm în rutină, mai cumpăr lenjerie intimă nouă. Nu sunt sexy în fiecare zi, am şi pijamalele flauşate. Eu mi-aş dori să fiu cu el până la adânci bătrâneţi. Pentru mine este un atu foarte mare faptul că mă face să râd. Nu am cunoscut pe nimeni care să mă facă să râd aşa cum o face el. Sunt iubită mai mult decât mi-aş fi dorit. Ştii de ce nu mi-a fost frică să mă arunc? Pentru că mi-am dorit foarte mult o iubire de genul ăsta şi a lipsit. Tânjeam după o iubire din asta. A venit natural şi eram pregătită să iubesc”, a spus Antonia la Antena 1. 

image
Dan Bittman şi Liliana Ştefan se iubesc de 26 de ani. Aici, alături de mezinul familiei, Mark

Un alt cuplu unit de dragostea pentru muzică sunt Dan Bittman (56 de ani) şi Liliana Ştefan (49 de ani). Cei doi au o relaţie de peste 26 de ani din care s-au născut trei flăcăi la fel de talentaţi precum părinţii: Alexandru, Patrick şi Mark Nicolas Bittman. Se ştie că Bittman este un crai şi că a avut multe iubite celebre, însă singura care l-a făcut tată a fost Liliana Ştefan, „mămica” cutiuţelor muzicale şi ale musicalului „Secretul Pălăriei Fermecate” ce va avea premiera pe 10 martie la Grand Cinema & More Mall Băneasa şi la care va merge cu cei patru bărbaţi din viaţa ei. Deşi se fereşte să vorbească despre relaţia cu solistul de la Holograf, Liliana Ştefan ne-a povestit despre rolul de mamă: “Sunt organizată, timpul nostru e drastic organizat pentru ca toţi să-şi poată urma pasiunile. Au ritmul lor, merg la şcoală dimineaţa, îi duce o maşină, apoi îi iau eu, îi duc la antrenamente. Se înţeleg bine între ei, sunt prieteni, sunt băieţi în regulă. Spun că ne-am ocupat bine de ei de când s-au născut şi acum culegem roadele. Avem nişte reguli, sunt şi ei conştienţi că sunt copiii noştri, dar nu-i interesează acest lucru foarte tare în sensul că sunt nişte băieţi foarte modeşti”. 

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Merisoreanu si Ionela Prodan
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
viorel lis si oana lis
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Proteste de amploare în Iran după moartea lui Mahsa Amini foto Twitter/ @amnesty
Qatar
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg