De la «Asia Express», în reclame la ciocolată, detergent, cafea şi tigăi

Ultima actualizare:
Alex Velea este bucătar în spotul  publicitar la tigăi pentru clătite
Alex Velea este bucătar în spotul publicitar la tigăi pentru clătite

Emisiunea concurs "Asia Express", de la Antena 1, a fost lozul câştigător pentru unii concurenţi, care s-au ales cu mii de euro din participarea la competiţie, dar şi din reclamele care au venit pe bandă. Sorin Bontea, Răzvan Fodor, Speak şi Ştefania (Libelula) şi-au asociat imaginea cu produse alimentare şi de curăţenie, iar Alex Velea ne învaţă cum să facem clătite fără să le lipim de tavan. Zâmbetul lor e însă scump, toţi fiind plătiţi regeşte.

Să fii vedetă pe val, de "mâna întâi" cum se spune, te bucuri de privilegii importante, în special financiare. Iată că şi foştii concurenţi ai celei mai vizionate emisiuni- concurs "Asia Express", difuzată la Antena 1, se bucură de astfel de avantaje. Au câştigat şi prin prisma statutului de concurenţi, ce-i drept nu sume foarte mari având în vedere că premiul a fost de numai 30.000 de euro, dar şi din acela de persoane publice.

Chef Sorin Bontea  face reclamă  la ciocolată  pentru gătit
Chef Sorin Bontea face reclamă la ciocolată pentru gătit

Pe de o parte bani, pe de altă parte un capital imens de imagine, celebritate! Spre exemplu, chef Sorin Bontea (50 de ani) nu s-a ales doar cu  15.000 de euro, jumătate din premiul cel mare, pe  care l-a împărţit cu Răzvan Fodor, ci şi cu prelungirea contractului cu o firmă celebră de detergenţi cărora le face reclamă la tv. 

Speak laudă şi un supermarket

Şi asta nu este tot, pentru că a devenit şi imaginea unui brand de ciocolată pentru gătit. Se pare că aceste colaborări i-au băgat în buzunar câteva mii de euro bune, doar că de data aceasta nu a fost nevoit să muncească două luni, în condiţii grele, în Taiwan, ci mai puţin de două zile.  Dar şi Răzvan Fodor (44 de ani) ne zâmbeşte, din dormitor, în timp ce soarbe din ceşcuţă, alături de soţia lui, Irina, o anume cafea.

Speak şi Ştefania (Libelula) spală vasele,  în reclama la detergent
Speak şi Ştefania (Libelula) spală vasele, în reclama la detergent

Iată însă că şi celebrul cuplu care s-a bucurat de simpatia telespectatorilor, respectiv Speak (33 de ani) şi Ştefania (22 de ani) sau Libelula, pe numele ei de scenă, şi-a dublat conturile din reclame. Simpaticul solist moldovean a făcut o postare pe reţelele de sociale dintr-un supermarket, iar pentru o cunoscută firmă de detergenţi şi-a pus logodnica să spele vasele, ambele reclame aducându-le în jur de 10.000 de euro. Iată însă că Ştefania ar mai fi încasat bani frumoşi şi după ce şi-a asociat imaginea cu o marcă de bijuterii de lux, dar şi cu alte firme de produse cosmetice. O simplă postare pe Instagram le aduce vedetelor, din reclame, între 1.000 şi 3.000 de euro.   

Velea ne învaţă să facem clătite


    Alex Velea este bucătar în spotul  publicitar la tigăi pentru clătite
Alex Velea este bucătar în spotul publicitar la tigăi pentru clătite

Ultimul, dar nu cel din urmă artist care nu mai câştigă bani din cântări, ci datorită numelui, este Alex Velea (36 de ani). Din studioul de înregistrări, el a aterizat direct în bucătărie, echipat cu sorţ şi cu bonetă de bucătar! De curând, soţul Antoniei a fost contractat de o firmă cunoscută de produse/ustentile de gătit, pentru o sumă frumoasă, cu multe zerouri. Deja îl puteţi vedea pe musculosul plin de tatuaje în timp ce mânuieşte exemplar tigăile speciale pentru făcut clătite.  Alex s-a descurcat admirabil şi la "Asia Express", unde a trecut cu bine peste probele grele. A tânjit la marele premiu, însă nu a ajuns nici în finală.

image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net