De nerecunoscut! Ce româncă s-a transformat în Ariana Grande!

Ultima actualizare:

    Andra Gogan seamănă mult cu idolul ei, Ariana Grandefoto:The Storyalist
Andra Gogan seamănă mult cu idolul ei, Ariana Grandefoto:The Storyalist

Andra Gogan, idolul tinerilor din România, vedetă Disney, cea care dă glas personajelor Prinţesa Sofia şi Doctoriţa Pluşica, a acceptat provocarea primită de la hairstylist-ul Adrian Perjovschi de a participa la proiectul “Transformări radicale by Jovsky Studio”. Andra s-a transformat pentru o zi în vedetă internaţională Disney pe care o admira atât de mult, Ariana Grande.

„Sunt fanul Arianei Grande încă de când juca în filme pentru adolescenţi. O iubesc şi o respect foarte mult, ea, ca şi mine, a urmat drumul personajelor din filme Disney şi cariera de cântăreaţa, a muncit atât de mult şi am vrut ca acest proiect să vină ca un semn de susţinere. Am fost foarte marcată de ce i s-a întâmplat la concert (n.r. pe 22 mai, la concertul Arianei, a avut loc un atac terorist, soldat cu 22 de morţi şi 75 de răniţi) şi apoi de gesturile ei făcute pentru cei din Manchester”, spune Andra Gogan.

Aflată pentru prima dată în faţă unei schimbări radicale de look, Andra mărturiseşte că de-abia aştepta acest moment: „Îmi place la nebunie. Îi mulţumesc lui Adrian Perjovschi pentru propunere, am lucrat extraordinar cu întreaga echipă. Ziua aceea pentru mine este una din cele mai frumoase zile. La sfârşitul ei aveam chiar impresia că visez. Un vis minunat, pe care toate fetele şi l-ar dori”, adaugă artista.


    Andra Gogan a fost transformată radical
Andra Gogan a fost transformată radical


    Alături de echipa care a transformat-o
Alături de echipa care a transformat-o

„Balayage-ul este una dintre tehnicile la modă vara aceasta, este cool, este fresh, îţi da încredere în tine, te face să simţi că atragi toate privirile. Andrei îi stă excelent, şi-a dorit o schimbare radicală de look, nu doar una temporară, astfel că primul pas a fost decolorarea părului ei natural de către colega noastră, Ana Tudic”, explică hairstylist-ul Adrian Perjovschi. După aproape 4 ore, pentru a intră în pielea celebrei artiste, transformarea a continuat cu aplicarea unor meşe blonde şi lungi de un metru, iar apoi look-ul a fost completat cu ajutorul machiajului realizat de Andreea Popeanu şi cu styling-ul realizat de Eniko Szanto, urmând că fotograful The Storyalist să o surprindă pe Andra Gogan în posturi noi, absolut surprinzătoare.

Andra Gogan pregăteşte noi surprize pentru toţi cei care o urmăresc: „Urmează piese noi, pregătesc noi scenarii pentru vloguri şi sunt pe cale de a pune în funcţiune un turneu în ţară. Iar pe 23 septembrie vă aştept cu mare drag şi nerăbdare la primul meu concert”, mărturiseşte entuziasmată Andra Gogan.

simeon stalpnicul png


    Ariana Grande este una dintre cele mai iubite soliste în rândul adolescenţilorFoto: Getty
Ariana Grande este una dintre cele mai iubite soliste în rândul adolescenţilorFoto: Getty
image
image
image
image
image
image
FotoJet (18) jpg
theo rose alex leonte jpg
alina sorescu are un videoclip nou jpg
Paula Seling FOTO Site personal jpg
tupac shakur 2 jpeg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
banner  Olguta Berbec png
image
actualitate.net