De Revelion spargi puşculiţa şi-ţi plăteşti rochiţa!

Ultima actualizare:
Mirela Popa preferă verdele
Mirela Popa preferă verdele

Au mai rămas 10 zile până la marea petrecere de Anul Nou, aşa că aţi mai avea timp să vă revizuiţi garderoba. Dacă sunteţi în pană de idei, Click! îţi dă soluţii pentru toate gusturile şi toate buzunarele, direct de la vedetele care se ocupă cu moda.

Tradiţia e tradiţie, aşa că pentru cei conservatori, culoarea roşie e bătută în cuie de Sărbători. Se zice că de Revelion trebuie să purtăm ceva nou şi musai ceva roşu, ca să avem parte de noroc tot anul, iar Bianca Drăguşanu (32 de ani) ne poate îndeplini ambele dorinţe. A furat meserie de la fostul ei iubit, designerul Cătălin Botezatu, iar acum nu-şi mai vede capul de comenzi la atelierul ei de croitorie. Afacerea cu haine îi merge din ce în ce mai bine, mai ales că la începutul lunii decembrie şi-a lansat colecţia „Diamond”, cu rochii strălucitoare, lungi, sexy, de petrecere. Roşcata ne recomandă pentru noaptea dintre ani o ţinută roşie, de efect, dar pentru care îţi trebuie un corp perfect, cu talie de viespe şi fără “aripioare”.

Bianca, rochii de la 400 la 1.000 de lei

Costă 400 de lei şi se poate comanda pe pagina oficială de Facebook a Biancăi Drăguşanu, iar pentru accesorii nu ai nevoie decât de pantofi nude, cu toc cui şi de o geantă plic neagră. Pentru un restaurant select, Bianca îţi recomandă însă rochiile lungi, cu paiete, pe care le-a confecţionat în mai multe culori, pe toate gusturile, de la auriu, argintiu şi până la violet şi verde. O astfel de ţinută are preţuri cuprinse între 800 şi 1.000 de lei.

1.585 de lei, rochie de la Mirela Popa

Adriana Bahmuțeanu
Adriana Bahmuțeanu

Creatoarea de modă Mirela Popa, ex-Stelea, le propune cititoarelor Click! rochia “Orchestra”, din cea mai recentă colecţie a ei, “Lace”. “Rochia e acoperită complet cu dantelă fină. Se poartă cu sandale sau cu pantofi nude, o brăţară fină şi cercei”, ne explică Mirela Popa (36 de ani). Rochiţa costă 1.585 de lei, se poate cumpăra direct din showroom-ul Mirelei sau ţi-o poţi comanda direct la domiciliu, de pe magazinul www.mirelashop.ro. 

Bahmu, rochie model sirenă cu 799 de lei

Ana Maria Cornea
Ana Maria Cornea

Tot atelier de croitorie cu mare priză la public are și Adriana Bahmuțeanu (40 de ani). Prezentatoarea de la Antena Stars își vinde creațiile pe site-ul bahmuatelier.ro, iar în această perioadă a anului se caută paltoanele roșii, dar și rochiile de seară. Bahmu le sfătuiește pe doamne să aleagă de Revelion, un model-sirenă, cu aplicații strălucitoare, cusute manual. Costă 799 de lei, iar mărimile sunt pentru toate siluetele, de la XS, la XXL. Se poartă cu sandale, iar pe umeri merge de minune o capă de blană.

Ana Maria Cornea, rochiţă de club cu 900 de lei

Rochie Ana Maria Cornea
Rochie Ana Maria Cornea

Tot cu o colecție nouă, intitulată “Second Nature”, ne îmbie și designerul Ana Maria Cornea (31 de ani). Tânăra ne propune pentru cheful de 31 decembrie rochia “Juliana”, la un preț de 1.200 de lei.

Rochie Ana Maria Cornea
Rochie Ana Maria Cornea

Asta doar dacă petrecerea va avea loc într-un restaurant select. “Modelul este realizat din tafta, iar pentru accesorizare avem nevoie de sandale simple, fine, în nuanțe de argintiu sau auriu, un inel supradimensionat, cercei-bobițe și un clutch (plic) prețios”, ne spune Ana Maria.

Alexandru Ciucu
Alexandru Ciucu

Dacă mergi în club, poţi purta o ţinută din piele ecologică, la 900 de lei. Rochiile se pot cumpăra de pe site-ul designerului, anamariacornea.com, cu livrare la domiciliu, sau direct din showroom. 

Alexandru Ciucu are grijă de domni cu 2.000 de euro

Costum creaţie Alexandu Ciucu
Costum creaţie Alexandu Ciucu

Nici partenerii doamnelor nu sunt neglijați. Celebrul croitor al Casei Regale, Alexandru Ciucu, le propune bărbaților un sacou din catifea grena, cu revere din mătase neagră, care se poate purta cu pantaloni din stofă sau cu blugi. “Merge accesorizat cu o cămașă albă, butoni din sidef, pantofi negri de lac, cu șiret”, a declarat Ciucu pentru Click! Ţinuta descrisă, cu tot cu pantofi, costă 2.000 de euro și se găsește pe site-ul alexandruciucu.ro sau la atelierul designerului.


    Costum creaţie Alexandu Ciucu
Costum creaţie Alexandu Ciucu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Spovedanie foto Ziarul Lumina jpg
image
image
image
image
image
image
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net