Declarații șocante despre Marcel Toader și Maria Constantin: „O tortura...”

simeon stalpnicul png
Maria Constantin l-a aştepta la Judecătoria sectorului 5 pe Marcel ToaderFoto: Facebook

Saveta Bogdan a rupt tăcerea în cazul divorțului dintre Maria Constantin și Marcel Toader. Cântăreața de muzică populară a declarat în cadrul unei emisiuni Tv că Maria nu și-a înșelat niciodată soțul, iar el „o tortura verbal”.

Saveta Bogdan a declarat în direct la Antena Stars că știe din surse sigure că Maria Constantin este nevinovată și este chiar ea cea care nu a mai putut suporta „tortura verbală” la care era supusă de fiecare dată. Interpreta de muzică populară este de părere că a ajuns la capătul răbdării:

simeon stalpnicul png
Saveta Bogdan este sigură de faptul că Maria Constantin nu și-a înșelat niciodată soțulFoto: arhivă personală

„Bomba cea mare este că Maria Constantin nu l-a înşelat pe Marcel Toader. Nu l-a înşelat cu nimeni şi nimic. Am confirmarea exact de la sursa care trebuie şi nu este adevărat. Este o fată extraordinară. Mi-a povestit cineva apropiat ei şi mi-a spus că Maria nu l-a înşelat, dar nu putea să suporte tortura. O tortura el în casă. El pur şi simplu toţi banii de la spectacol îi lua el. Tortură verbală. El trebuia să zică numai ca el, era peste tot numai el. Maria Constantin este un om extraordinar, dar omul ăsta voia numai banii de la ea. Nu a iubit-o deloc. Nu l-a înşelat Maria Constantin cu nimeni. A inventat povestea asta ca să iasă el basma curată. O înnebunea zi de zi”, a declarat Saveta Bogdan în cadrul emisiunii.

cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
Adriana și Eliza Iliescu
maurice munteanu
jude law phillipa coan jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Avioane rusești TU-160 FOTO Profimedia
Calendar 20 februarie: 1938   A fost decretată o nouă Constituție, prin care se introducea dictatura regală a lui Carol al II lea jpeg
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg