Decor ca în povești și meniu franțuzesc la botezul mezinei Gabrielei Cristea

Ultima actualizare:
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, emoționați
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, emoționați

Emoţii uriaşe ieri pentru Gabriela Cristea (44 de ani) şi Tavi Clonda (39 de ani). Vedetele şi-au botezat fiica născută pe 17 martie 2019 Thea Iris Selena, la o biserică din Corbeanca. Naşii cuplului, Cristina Şişcanu (34 de ani) şi Mădălin Ionescu (49 de ani), au pregătit în cele mai mici detalii evenimentul la care au venit peste 100 de invitaţi.

Gabi Cristea şi soţul ei, Tavi Clonda, o ţin doar în petreceri. Nici bine nu s-a încheiat nunta lor de pe 24 august, că a venit şi botezul lui Iris. Cei doi şi-au dorit ca evenimentul să fie unul tradiţional, cu ursitoare şi alte momente speciale. Tortul micuţei Thea Iris Selena a fost şi el unul cu adevărat special, în ton cu tema petrecerii. Invitaţii au fost răsfăţaţi cu un meniu rafinat, preparate sofisticate, dar şi cu un program artistic spectaculos.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, nașii micuței Iris
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, nașii micuței Iris

Printre felurile de mâncare servite la masa de botez se numără: somon cu creveţi „Black Tiger”, catofi dauphinoise, varză caramelizată cu sos de fructe de pădure, legume dulci cu sos de unt de lămâie, friptură de vită cu sos Remoulade şi file de porc cu sos de prune. Preparatul-vedetă de la botezul fetiţei Gabriela Cristea a fost pulpă de raţă cu garnitură de dauphinoise, propusă de Chef Jubile. 


    Gabriela Cristea și Tavi Clonda, emoționațiFoto: Sever Gheorghe
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, emoționațiFoto: Sever Gheorghe

„Petrecerea de botez a fost un pic mai mare, cum a fost şi la prima noastră fiică, Victoria. Peste 100 de persoane, o cifră rezonabilă. Invitaţii sunt prieteni apropiaţi şi membri ai familiei”, a spus Tavi Clonda pentru SpyNews.


    Foto: Sever Gheorghe
Foto: Sever Gheorghe

„Botezul a fost unul tradiţional, am avut ursitoare şi animatori pentru copii. La ora 23.00, se «taie» filmul pentru copii, inclusiv pentru fetiţele mele pe care vreau să le ducem la culcare. Ele sunt în pătuţ la ora 22.00. Vom face şi un fel de Dans al Mirilor care de fapt va fi Dansul Botezului, cu orchestră... va fi interesant, o amestecătură frumoasă”, a spus Gabriela Cristea.

Şi naşii sunt încântaţi de felul în care va decurge ceremonia. „Eu, ca naşă, am pregătit trusoul, iar naşul va ţine lumânarea, a adus vinul pentru împărtăşanie şi uleiul sfinţit. La petrecerea de botez se va ţine cont de acele momente cheie, ursitoarele, tortul şi dansul cu ambele fetiţe şi animatori constumaţi frumos. Vom avea scenă, artificii, tot ce trebuie”, a spus, pentru Click!, Cristina Şişcanu, îmbrăcată într-o superbă rochie bleumarin, accesorizată cu o pălărie ultramodernă.

Trusoul aleși de nași pentru micuța Iris
Trusoul aleși de nași pentru micuța Iris

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda s-au cununat civil pe 30 aprilie 2015 şi au împreună doua fetiţe: Bella Margot Victoria (2 ani) şi Thea Iris Selena (6 luni).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net