Deea Maxer, primul zâmbet după ce a văzut moartea cu ochii. A ieșit cu micuța de o lună la petrecere

image
Dinu și Deea Maxer, alături de micuța Maysafoto: Click!

A trecut mai bine de o lună de când micuța Maysa a venit pe lume, iar acum au găsit putere să vorbească despre șocul prin care au trecut în acele momente. Deea Maxer a avut mari complicații cu operația de cezariană, iar soțul ei, Dinu Maxer, ne-a povestit tot ce s-a întâmplat. Mai mult, joi, 5 decembrie, Deea a avut prima apariție mondenă cu micuța, iar ea radia de fericire.

Deea Maxer (29 de ani) a trecut prin momente dramatice la nașterea celui de-al doilea copil al ei și al lui Dinu Maxer. Artista a avut complicații grave când a adus-o pe lume pe micuța Maysa Maria. Doctor de profesie, soțul ei, Dinu Maxer, ne-a povestit momentele dramatice pe care le-a trăit împreună cu soția sa în sala de nașteri, pe 18 octombrie. ”Am asistat la naștere. Din punct de vedere al tatălui era un moment senzațional. Bebelușa era frumușică, rozalie, toate bune, asta până când au început sa apăra complicațiile. A fost o cezariană pe un uter cicatriceal cu varice interne. Venele interne au început să sângereze. Atunci am început să tremur, ca doctor știam despre ce este vorba”, a declarat Dinu Maxer pentru Click.ro.

Citește și:

Deea Maxer, adevărul despre complicațiile de la cezariană: «Am avut hemoragie, a durut îngrozitor»

Primele poze cu fetița lui Dinu Maxer. Frățiorul o ține în brațe și e topit

Micuța Maysa a împlinit o lună pe 18 noiembrie și deja e plimbată peste tot de părinții ei. Soții Maxer au uimit pe toată lumea joi, 5 decembrie, când și-au făcut apariția cu bebelușa in brațe la petrecerea de Moș Nicolae organizată la magazinul Stokke din Capitală, unde copiii vedetelor au pictat turtă dulce și au scris lista de cadouri pentru Moș Crăciun.

image
Deea Maxer s-a refăcut după complicațiile de la cezariană

“E foarte micuță, dar vrem să avem un copil sociabil. E foarte cuminte micuța, nu plânge, așa că o s-o luăm cu noi peste tot. Am fost săptămâna trecută la Băile Govora cu ea, s-a comportat foarte bine”, ne-a declarat tăticul Dinu Maxer. Dacă la Andreas a cam evitat sa schimbe scutece, Dinu și-a intrat acum pe deplin în rolul de tătic model. ”E mai greu acum cu doi copii. Înainte evitam să shimb scutece, dar acum, la fetiță, am învățat să schimb pamperșii”, a mai declarat Dinu pentru Click.ro! La rândul ei, mămica Deea radia de fericire și părea refăcută după problemele mari prin care a trecut la naștere. A zâmbit tot timpul și le-a prezentat-o tuturor pe fiica ei.

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
63231587 403 jpg
capsunari spania
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf