Deea Maxer, primul z├ómbet dup─â ce a v─âzut moartea cu ochii. A ie╚Öit cu micu╚Ťa de o lun─â la petrecere

image
Dinu ╚Öi Deea Maxer, al─âturi de micu╚Ťa Maysafoto: Click!

A trecut mai bine de o lun─â de c├ónd micu╚Ťa Maysa a venit pe lume, iar acum au g─âsit putere s─â vorbeasc─â despre ╚Öocul prin care au trecut ├«n acele momente. Deea Maxer a avut mari complica╚Ťii cu opera╚Ťia de cezarian─â, iar so╚Ťul ei, Dinu Maxer, ne-a povestit tot ce s-a ├«nt├ómplat. Mai mult, joi, 5 decembrie, Deea a avut prima apari╚Ťie monden─â cu micu╚Ťa, iar ea radia de fericire.

Deea Maxer (29 de ani) a trecut prin momente dramatice la na╚Öterea celui de-al doilea copil al ei ╚Öi al lui Dinu Maxer. Artista a avut complica╚Ťii grave c├ónd a adus-o pe lume pe micu╚Ťa Maysa Maria. Doctor de profesie, so╚Ťul ei, Dinu Maxer, ne-a povestit momentele dramatice pe care le-a tr─âit ├«mpreun─â cu so╚Ťia sa ├«n sala de na╚Öteri, pe 18 octombrie. ÔÇŁAm asistat la na╚Ötere. Din punct de vedere al tat─âlui era un moment senza╚Ťional. Bebelu╚Öa era frumu╚Öic─â, rozalie, toate bune, asta p├ón─â c├ónd au ├«nceput sa ap─âra complica╚Ťiile. A fost o cezarian─â pe un uter cicatriceal cu varice interne. Venele interne au ├«nceput s─â s├óngereze. Atunci am ├«nceput s─â tremur, ca doctor ╚Ötiam despre ce este vorbaÔÇŁ, a declarat Dinu Maxer pentru Click.ro.

Citește și:

Deea Maxer, adev─ârul despre complica╚Ťiile de la cezarian─â: ┬źAm avut hemoragie, a durut ├«ngrozitor┬╗

Primele poze cu feti╚Ťa lui Dinu Maxer. Fr─â╚Ťiorul o ╚Ťine ├«n bra╚Ťe ╚Öi e topit

Micu╚Ťa Maysa a ├«mplinit o lun─â pe 18 noiembrie ╚Öi deja e plimbat─â peste tot de p─ârin╚Ťii ei. So╚Ťii Maxer au uimit pe toat─â lumea joi, 5 decembrie, c├ónd ╚Öi-au f─âcut apari╚Ťia cu bebelu╚Öa in bra╚Ťe la petrecerea de Mo╚Ö Nicolae organizat─â la magazinul Stokke din Capital─â, unde copiii vedetelor au pictat turt─â dulce ╚Öi au scris lista de cadouri pentru Mo╚Ö Cr─âciun.

image
Deea Maxer s-a ref─âcut dup─â complica╚Ťiile de la cezarian─â

ÔÇťE foarte micu╚Ť─â, dar vrem s─â avem un copil sociabil. E foarte cuminte micu╚Ťa, nu pl├ónge, a╚Öa c─â o s-o lu─âm cu noi peste tot. Am fost s─âpt─âm├óna trecut─â la B─âile Govora cu ea, s-a comportat foarte bineÔÇŁ, ne-a declarat t─âticul Dinu Maxer. Dac─â la Andreas a cam evitat sa schimbe scutece, Dinu ╚Öi-a intrat acum pe deplin ├«n rolul de t─âtic model. ÔÇŁE mai greu acum cu doi copii. ├Änainte evitam s─â shimb scutece, dar acum, la feti╚Ť─â, am ├«nv─â╚Ťat s─â schimb pamper╚ÖiiÔÇŁ, a mai declarat Dinu pentru Click.ro! La r├óndul ei, m─âmica Deea radia de fericire ╚Öi p─ârea ref─âcut─â dup─â problemele mari prin care a trecut la na╚Ötere. A z├ómbit tot timpul ╚Öi le-a prezentat-o tuturor pe fiica ei.

silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
anamaria prodan3 png
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
anamaria prodan3 png
BeFunky collage 14 jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
tyson mike gettyimages 1096316320 jpeg