Delia: «Da, mamă, sunt beată» VIDEO

image
Delia continuă colaborarea cu Carla`s DreamFoto Arhivă Personală

A lansat „Pe aripi de vânt” şi „Inimi desenate” alături de Kazibo Music, însă pentru ultimele două piese a lucrat cu un alt compozitor. E vorba de Carla's Dreams, cu care a lucrat pentru “Cum ne noi”, un alt succes al celor doi!

Cea mai controversată şi versatilă artistă, care face şi televiziune, a revenit în atenţia fanilor cu un nou hit care se numeşte “Da, mama”. Această piesă e o coproducţie Cat Music şi Global Records, compusă tot de Carla's Dreams, compozitorii hitului „Cum ne noi”, piesa de pe primele poziţii în topul celor mai difuzate melodii de pe radio şi tv, şi produsă de Claudiu Ursache şi Alex Cotoi. 

“Da, mama” e o piesă cu adevărat îndrăzneaţă, atât la nivel liric, dar şi la nivel muzical; are un mesaj pe cât de dur, pe atât de adevărat pe care şi-l pot asuma majoritatea femeilor, dar şi a bărbaţilor, chiar dacă e prezentat dintr-o perspectivă feminină. Întreaga idee cu “beată” e, de fapt, o meta-foră către orice viciu în care poţi aluneca din cauza depresiilor. Sper că această piesă să îi ajute pe toţi care trec prin perioade grele emoţionale”, spune Delia.Videoclipul a fost regizat de Barna Nemethi, îl are pe Radu Stan ca producător şi pe Marius Apopei ca DOP. Stylingul poartă semnătura Andra Moga, make-up artist a fost Alex Abagiu şi hair stylist Camelia Negrea. “Da, mama” a fost lansată simultan pe toate posturile de radio din România în această dimineaţă.

image
Mihai Morar a fost printre primii oameni care au distribuit noua piesă a Deliei
cub schimbări televiziuni png
Lia Bugnar
cub cheating wife png
hororoscop jpg
image png
6 front spital jpg
image png
David Popovici aur la Europene jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
andreea antonescu instagram jpeg
image png
Lia Bugnar
image png
Britney Spears FOTO EPA-EFE
Cleopatra Stratan nunta PNG