Delia, Doiniţa şi Alina Erimia au ieşit în oraş în «pijamale» de fiţe

simeon stalpnicul png
Vedetele au făcut paradă cu hainele

Petrecere mare, joi seară, la aniversarea de 17 ani a revistei „Cosmopolitan”. Evenimentul a avut loc într-un club de fiţe din Bucureşti, iar invitaţii s-au întrecut în haine, accesorii şi machiaje excentrice, pentru a atrage atenţia. Nu aveai cum să nu le remarci pe Delia Matache (34 de ani) şi pe Doiniţa Oancea (33 de ani), care parcă au venit la discotecă direct de sub plapumă.

Ştim că ţinutele tip pijama sunt la mare modă sezonul acesta, însă trebuie să amintim asta şi pentru bunicuţele care s-ar cruci la vederea acestor haine de oraş. Costumul Doiniţei a fost din catifea albastru-electric, iar sacoul semăna perfect cu un capot de casă, iar cel al Deliei ne ducea cu gândul la “mititica”, din cauza dungilor verticale. Solista a plusat şi la accesorii: pe cap şi-a pus un joben desprins parcă din “Alice în Ţara Minunilor”, iar în picioare, sandale cu ţinte.

Nici solista Alina Erimia nu s-a depărtat prea mult de zona “petrecere în pijama”, aşa că salopeta ei gri-petrol poate fi încadrată tot la haine bune pentru nani.

cub florin zamfirescu png
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
Robbie Williams Spice Girls
Putin a fost taximetrist FOTO Twitter
Daniel Jinga dirijor jpg
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg