Delia şi-a negociat iubitul la telefon cu rivala

image
Andreea are maşină de la Florin

Amănunte picante ies la iveală în triunghiul amoros format din Delia Matache, Florin Moldoveanu şi Andreea Tivadar. Cântăreaţa a apelat la soluţia "pact cu diavolul": a pus mâna pe telefon şi şi-a sunat rivala.

Enervată la culme de ultima escapadă a iubitului său, Florin Moldoveanu, care a petrecut ziua de 1 Mai la mare cu Andreea Tivadar, Delia Matache a vrut să lămurească povestea o dată pentru totdeauna.

Şi-a călcat pe orgoliu, a pus mâna pe telefon şi a sunat-o pe rivala sa, cu care a avut o discuţie ce a durat mai bine de 40 de minute. Dialogul a fost unul calm, civilizat, în care fiecare dintre cele două femei din viaţa lui Moldoveanu şi-au povestit ce aveau pe suflet.

Surse din anturajul celor două spun că Delia i-ar fi mărturisit fotomodelului că Florin o presează să-i facă un copil, acesta fiind motivul pentru care solista a dorit să afle chiar de la sursă dacă iubitul său mai are o relaţie în paralel.

Impresionată de atitudinea Deliei, Andreea nu i-a confirmat, dar nici nu i-a infirmat artistei, faptul că ar avea o relaţie clandestină cu acelaşi bărbat.

Aceeaşi sursă a povestit pentru Click! că Tivadar i-ar fi spus cântăreţei că "tot de la Florin trebuie să afle adevărul". Cert este că, în urma discuţiei pe care au purtat-o pe data de 3 mai, cele două au rămas în relaţii bune, se sună des şi par să fi îngropat securea războiului.

Cu toate acestea, nici una dintre cele două frumuseţi autohtone nu este dispusă să renunţe la iubirea lui Florin Moldoveanu.

"Este adevărat, eu şi Andreea am avut o discuţie telefonică. Suntem două femei mature. Consider că am luat o decizie bună, deoarece acum sunt lămurită de multe lucruri. Nu a existat nici un fel de ceartă, am avut un dialog amical", a declarat Delia, pentru Click!

Andreea Tivadar, care se află în Italia la o şedinţă foto, ne-a recunoscut şi ea că a vorbit cu cântăreaţa. "Da, am avut o discuţie cu Delia, dar asta ne priveşte doar pe noi două, pe nimeni altcineva. Nu interesează pe nimeni viaţa mea personală".

Mai citeşte:

Delia: «Nu-l las pe Florin nici dacă mă înşală!»

Delia, goală şi sexy

Delia a muncit, Florin s -a distrat cu amanta

Delia îşi cară iubitul după ea, ca să nu mai calce strâmb!

Delia, nas în nas cu rivala la Târgul de Mirese!

Delia Matache pilotează avioane

Iubitul Deliei i-a dat maşină amantei

Ea la concert, el cu Tivadar la mare

Pe 1 Mai, în timp ce Delia susţinea un concert la Caracal, iubitul său, Florin Moldoveanu, se distra de minune la mare cu amanta sa, Andreea Tivadar.

simeon stalpnicul png

Click! vă prezenta atunci, în exclusivitate, detalii pricante din weekendul petrecut împreună de cei doi.

Omul de afaceri şi manechinul au petrecut până în zori în clubul Bamboo din Mamaia, unde au făcut risipă de gesturi tandre şi săruturi. Spre dimineaţă, ei s-au retras într-o cameră a hotelului Rex.

Andreea are maşină de la Florin

În timp ce Delia se bucură de vacanţe luxoase petrecute alături de Florin, Andreea Tivadar are şi ea parte de beneficii financiare din partea afaceristului.

simeon stalpnicul png
Andreea are maşină de la Florin

Astfel, Moldoveanu i-a dăruit manechinului o maşină Hyundai Accent, în valoare de 10.000 de euro, cumpărată în leasing pe firma lui, "Romcat Corporation".

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
meghan markle jpg
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
visarion alexa
cub botez reghecampf caciuc png
Atac armat la o școală din Rusia Izhevst FOTO Profimedia
tarom jpeg
image
image
image
image
1 andreea antonescu la ferma 1 jpg jpeg
cub reghecamf bătaie png
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
cub botez reghecampf caciuc png
ferentz iohannis  jpg