Designerul Casei Regale a plâns la dineul regelui Mihai!


    Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu
Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu

Prezenţa regelui Mihai l-a sensibilizat pe soţul Alinei Sorescu, care nu şi-a putut stăpâni lacrimile, din cauza emoţiilor. Aseară, designerul Alexandru Ciucu s-a aflat la câţiva paşi de Regele României şi nu-i venea să creadă ochilor că stă în preajma unui om atât de important.

«La numai câţiva metri de mine se află regele Mihai. Are aceeaşi privire fermă deşi în ochi i se întrezăreşte un condens de emoţii. Simt apoi deodată cum emoţia îmi sugrumă vorbele şi ochii mi se împăienjenesc. Mă întreb dacă este normală această empatie emoţională aproape instantanee, iar pentru că nu îmi pot stăpâni lacrimile mă uit fâstâcit în jur să văd dacă m-a observat cineva. Îmi aduc aminte că şi bărbaţii plâng câteodată», a scris Alexandru Ciucu pe blogul lui personal.

Regele Mihai a avut parte de o aniversare de excepţie, în ziua când a împlinit 90 de ani. Dimineaţă a fost în Parlament, unde a ţinut un discurs aplaudat în picioare, minute în şir.

Maiestatea Sa a afişat o ţinută distinsă, deşi era vizibil slăbit şi s-a deplasat cu greutate. Pe cât de emoţionantă a fost dimineaţa, pe atât de spectaculoasă a fost seara.

Regele Mihai a venit la Operă însoţit de Principesa Margareta şi Principele Duda

simeon stalpnicul png

De la ora 18.00, au început să sosească la Opera Română limuzine din care au coborât, rând pe rând, zeci de membri ai familiilor regale europene, duci, conţi şi contese, principese, ambasadori, dar şi personalităţi din domenii diferite: cardinali, actori, sportivi, campioni, universitari, politicieni etc. Parcul şi aleea din faţa Operei au fost ocupate de sute de bucureşteni care au venit să privească suita aceasta regală.

Regina Sofia a Spaniei a fost îmbrăcată într-o rochie elegantă, gris-perle

simeon stalpnicul png

I-au fotografiat şi filmat pe toţi cei care au urcat pe covorul roşu: femei elegante, bărbaţi în frac, pantofi de lac şi papion, bijuterii scumpe şi perle de toate culorile şi mărimile. În total, 1.300 de invitaţi de seamă. Un moment emoţionant a fost sosirea Reginei Ana, care s-a deplasat în baston, sprijinită de doi bărbaţi.

Regina Ana s-a sprijinit în baston

simeon stalpnicul png

Ca la un semn, invitaţii aflaţi în foaier au făcut un culoar larg şi au aplaudat îndelung. Printre cei prezenţi la spectacolul aniversar au fost: Regina Sofia a Spaniei - verişoara Regelui Mihai, Henric - Mare Duce de Luxemburg, Simeon - Regele Bulgariei şi alte zeci de capete încoronate.

Au anunţat că nu pot veni la aniversare suveranii Suediei, care au fost nevoiţi să meargă la funeraliile unui principe. Regele Mihai a sosit la ora 19, însoţit de Principesa Margareta, îmbrăcată într-o vaporoasă rochie verde. Spectacolul a fost fără precedent în România, iar fostul suveran a fost aplaudat îndelung.

Georgiana şi Ivan Patzaichin s-au numărat printre invitaţii de onoare ai familiei regale

simeon stalpnicul png

Invitaţii au aplaudat intrarea Regelui în lojă

simeon stalpnicul png
cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub adriana iliescu și eliza png
horoscop bani jpg
Nella Pignatelli webp
cub cristina cioran png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg