Dezamăgite în amor, Cristina Spătar și Doinița Oancea dau lovitura în afaceri

simeon stalpnicul png
Cristina Spătar și Doinița Oancea se lansează în afacerifoto: arhiva Click!

Cristina Spătar și Doinița Oancea au suferit enorm din dragoste în ultima vreme, dar sunt hotărâte să compenseze ghinionul din viața personală cu succesul în afaceri. Pe principiul, schimbi locul, schimbi norocul, cele două cântărețe și-au investit economiile în modă și vor ”scoate capul în lume” la târgul de nunți din Capitală.

Cristina Spătar și Doinița Oancea n-au avut deloc un an ușor. Cristina a divorțat de tatăl celor doi copii ai ei, iar Doinița Oancea a fost părăsită de bărbatul cu care se gândea că-și va petrece restul vieții.

Cele două cântărețe au acum nevoie de toată susținerea din lume, pentru că își fac ”botezul” în afaceri, în cadrul ”Mariage Fest” ce se desfășoară în perioada 28 - 30 octombrie în Capitală.

Cristina Spătar va susține o prezentare de modă vineri, la prânz, la Palatul Parlamentului. Cântăreața își va prezenta corsetele pentru slăbit, cu care speră să dea lovitura. Tot aici, Doinița Oancea își va prezenta colecția de rochii de mireasă într-un show extraordinar. Bruneta a semnat și un contrat de imagine cu cu un hotel, pe perioada târgului de nunți, ceea ce îi va aduce în buzunar o sumă frumușică.

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
img (3) jpg
anamaria prodan si ionela prodan
Melania şi Donald Trump
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
cropat traian savu foto linkedin jpg
Cum a explicat un comandant al separatiștilor pro ruși înfrângerile suferite în Ucraina FOTO  Captură Video  jpg
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda