Dezvăluiri senzaționale de la "Ferma Vedetelor": "Am făcut foamea"

Ultima actualizare:

    Pro TV pregătește un nou sezon din ”Ferma Vedetelor”Foto: PRO TV
Pro TV pregătește un nou sezon din ”Ferma Vedetelor”Foto: PRO TV

"Ferma Vedetelor" nu este doar o experiență aducătoare de bani și popularitate, ci și o modalitate prin care celebritățile care au spus prezent și-au pus sănătatea în pericol.

Cântăreața Ami a participat la acest sezon de "Ferma Vedetelor", emisiune desfășurată de această dată în însoritul Cipru. Deși a fost eliminată de Sorana încă din 30 martie, plăpânda solistă a rezistat mai mult decât ar fi spus unii și alții.

Acum, la aproape două luni de când s-a întors acasă, Ami a făcut câteva dezvăluiri pentru ziarulring.ro. "Pișcoțel" a povestit atât despre momentele plăcute, cât și despre cele mai dificile. Certurile dintre concurenți i-au cam pus capac, alături de dorul de... cartofi prăjiți și telefon. 

Ami a fost eliminată din concurs de Sorana
Ami a fost eliminată din concurs de Sorana

"Participarea la <<Ferma vedetelor>> a fost cea mai tare experienţă pe care am trăit-o până acum. Tot ceea ce vedeţi voi la televizor este pe bune, chiar am făcut foamea...Eu am slăbit aproape patru kilograme. De când am ajuns acasă, le-am pus la loc. A fost chiar foarte greu, conditiile au fost destul de grele, dar tocmai asta este ideea acestui joc. E o emisiune care se bazează foarte mult pe psihic şi scoate foarte uşor în evidenţă defectele sau calităţile umane. Pentru mine a fost o experienţă foarte tare. M-am simţit bine acolo, însă pot spune că este un lucru care nu mi-a plăcut şi anume faptul că lumea era foarte pusă pe ceartă, pe scandal. Eu nu sunt acest gen de persoană şi a fost de-ajuns cât am stat acolo", a declarat solista.

Cine sunt preferații ei la câștigarea show-ului

Jurnalistul Mircea N. Stoian, concurentul hulit de mai toți ceilalți din tabăra cipriotă, a rămas în relații bune cu Ami. Artista are și trei preferați dintre cei care au rămas în competiție: Paul Ipate, Vasile Calofir și Maria. Pe oricare dintre ei i-ar vedea în postura de "Fermier al anului".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net