Diana Munteanu a ajuns piele şi os. E obsedată de sport și a făcut "curățenie" în meniu

Ultima actualizare:
Așa arăta la  15 ani, când  practica atletismul
Așa arăta la 15 ani, când practica atletismul

Multe vedete se chinuiesc să slăbească, însă atunci când o fac sunt apostrofate de fanii care le urmăresc pe rețelele sociale. Prin asta trece și Diana Munteanu, care și-a atras numai critici în ultima vreme, după ce a publicat o serie de fotografii.

Diana Munteanu a dorit să se reinventeze, la 41 de ani. În ultima vreme, după ore de sport și o dietă atentă, ea a reușit să își sculpteze corpul total. O poză pe Instagram o înfățișează pe vedeta postului Antena 1 extrem de slabă, dar cu mușchi, asemenea unei culturiste.


    Așa arăta la  15 ani, când  practica atletismul
Așa arăta la 15 ani, când practica atletismul

“Viaţa echilibrată şi sănătoasă pe care o duc, plus împlinirile sufleteşti sunt factorii care m-au păstrat în forma în care sunt acum. Cred că trebuie să existe un echilibru în toate. În ceea ce mă priveşte nu prea mai consum carne, dar mănânc foarte mult peşte, foarte multe salate, fructe şi legume în toate formele lor. Singurul desert la care nu pot renunţa este îngheţata”, spunea Diana Munteanu, pentru csid.ro, despre stilul ei de viață. Diana este fostă sportivă, ea practicând atletismul, în anii de liceu. Fanii de pe Instagram i-au atras atenția că este foarte slabă, însă Diana a spus de nenumărate ori că ei îi place așa și că se simte bine în pielea ei.

image
image
image
image
image
image
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
banner Vladuta Lupau png
image
actualitate.net
image
actualitate.net