Diana Munteanu a ajuns piele şi os. E obsedată de sport și a făcut "curățenie" în meniu

image
Așa arăta la 15 ani, când practica atletismul

Multe vedete se chinuiesc să slăbească, însă atunci când o fac sunt apostrofate de fanii care le urmăresc pe rețelele sociale. Prin asta trece și Diana Munteanu, care și-a atras numai critici în ultima vreme, după ce a publicat o serie de fotografii.

Diana Munteanu a dorit să se reinventeze, la 41 de ani. În ultima vreme, după ore de sport și o dietă atentă, ea a reușit să își sculpteze corpul total. O poză pe Instagram o înfățișează pe vedeta postului Antena 1 extrem de slabă, dar cu mușchi, asemenea unei culturiste.

image
Așa arăta la 15 ani, când practica atletismul

“Viaţa echilibrată şi sănătoasă pe care o duc, plus împlinirile sufleteşti sunt factorii care m-au păstrat în forma în care sunt acum. Cred că trebuie să existe un echilibru în toate. În ceea ce mă priveşte nu prea mai consum carne, dar mănânc foarte mult peşte, foarte multe salate, fructe şi legume în toate formele lor. Singurul desert la care nu pot renunţa este îngheţata”, spunea Diana Munteanu, pentru csid.ro, despre stilul ei de viață. Diana este fostă sportivă, ea practicând atletismul, în anii de liceu. Fanii de pe Instagram i-au atras atenția că este foarte slabă, însă Diana a spus de nenumărate ori că ei îi place așa și că se simte bine în pielea ei.

meghan markle harry regina jpeg
meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
militar pedofil jpeg
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia
steag israel
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf