Diana Munteanu are aproape 40 de ani, dar arată de 20. Cum reușește să se mențină în formă

simeon stalpnicul png
Diana Munteanu mai are puțin și împlinește 40 de ani, însă arată de 20

Diana Munteanu împlinește în câteva luni 40 de ani, dar cu siguranță pare mult mai tânără. A trecut printr-un divorț care a afectat-o, însă Diana Munteanu a găsit puterea interioară de a trece peste și de a găsi din nou motive de fericire. Diana și Claudiu Niculescu au divorțat în anul 2017, la 9 ani de căsnicie.

„Toate lucrurile pe care le trăim, le trăim așa cum sunt. Găsesc bucuria în lucrurile mici. Sunt mai bine acum decât atunci. Mă bucur de lucruri mărunte. Mă bucur de emisiune, de prietenii mei. Relația mea cu fiul meu este una foarte frumoasă, a împlinit 9 ani. Suntem foarte buni prieteni. E o fire sportivă, la fel ca mine. Face sport din plăcere. L-am implicat în activitățile mele. (...) Merg la tratamente corporale. Fac sport și țin diete. (...) Emisiunea «Prietenii de la 11» va fi de acum difuzată de la ora 10 până la 13”

Diana Munteanu a prezentat timp de mai mult timp o emisiune pe Antena 2. În prezent este moderatorea emisiunii «Prietenii de la 11» alături de Florin Ristei, câștigător X Factor.

Diana Munteanu se simte împlinită și este fericită că poate să facă exact ceea ce îi place. Merge la evenimente, la sală și își susține fiul să facă fotbal.

simeon stalpnicul png
Diana Munteanu are o relație foarte bună cu fiul ei
cub octavia geamanu marian ionescu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
politia rutiera 0 jpeg
Becali
Firma deținea 18 tone de deșeuri cu conținut de substanță periculoasă. FOTO Garda de Mediu Dâmbovița
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda