Dieta strictă cu care Amalia Năstase a slăbit 20 de kg în nici 3 luni. «Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie»
Amalia Năstase (42 de ani) s-a declarat, în decembrie, total nemulţumită de felul în care arată, astfel că a luat măsuri. Cu ajutorul unei diete, ea a reuşit performanţa de a slăbi 20 kg, rezultatele fiind spectaculoase. Diferenţa dintre fotografiile de atunci şi de acum sunt majore, Amalia fiind un adevărat exemplu de ambiţie.
Fosta doamnă Năstase, Amalia, vestita femeie de afaceri, a surprins pe toată lumea marţi seara, la un eveniment monden, unde şi-a afişat noua siluetă, pentru care colegele ei de breaslă o invidiază deja. Dacă anul trecut, în decembrie, Amalia Năstase (42 de ani) susţinea că s-a îngrăşat foarte mult după ce l-a născut pe băieţelul ei din relaţia pe care o are cu Răzvan Vasilescu, iată că, la 6 luni distanţă, ea a reuşit să se subţieze din nou.
Ce dietă a urmat Amalia Năstase
“Am slăbit cu un regim, trebuie să-ţi faci analize înainte şi mergi la doctorul Constantin Stan, unde primeşti un regim cu nişte prafuri de băut, pe care le iei dimineaţa şi seara, iar la prânz poţi să mânânci carne sau ce vrei tu. Am slăbit 20 de kilograme în 80 de zile, acum am 75 de când am început acest tratament şi mai am de dat jos încă 15. Am fost pe la diverse emisiuni de televiziune şi am povestit ce am făcut exact”, ne-a spus femeia care este vizibil schimbată şi are un alt tonus. În plus, ea şi-a schimbat şi garderoba.
Arată ca un fotomodel după doar şase luni
A revenit la rochii cu aproape patru numere mai mici, şi susţine că acum, în prag de sezon estival, ea îşi va permite din nou luxul să se bronzeze, în costum de baie, la plajă. Amalia a povestit, la PRO TV, despre dieta-minune care a transformat-o în fotomodel.
„Dimineaţa mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscuit de ovăz. Ca gustare, am un măr, ceea ce este viaţă, pentru că eu, o lună de zile, n-am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine, carne şi peşte. Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie. La prânz, am 80 de grame de carne cu 200 de grame de salată. Ţi le măsori o dată şi după aceea îţi dai seama care este cantitatea. Eu nu mănânc carne de pui pentru că e cam greu să găseşti carne de pui fără tot felul de chestii şi atunci mănânc de vită, de viţel, chiar şi de porc. Orice peşte, somon, în primul rând, fructe de mare. Dimineaţa beau cafea cu unt de cocos, fără zahăr, că n-ai voie zahăr, oricum. Poţi să pui stevia. La cină, mănânc conservă de ton, doi biscuiţi de ovăz sau ou, somon afumat şi 200 de grame de legume”, a adăugat Amalia Năstase.
Înainte de a bifa aceste rezultate spectaculoase, ea era total nemulţumită de felul în care arăta: ”Totul a început acum patru ani. Era a treia sarcină şi metabolismul meu mi-a făcut cadou 30 de kilograme pe care mi le-a lăsat ca pe nişte pietre de moară. Am încercat diverse diete, dar efortul era mult mai mare decât numărul de kilograme pierdute. Iar cu fiecare dietă nereuşită, foamea venită din frustrare era şi mai mare. Doctorii la care mergeam îmi spuneau fie că “aia e, vârsta, nu aveţi ce să faceţi ca să fiţi ca înainte”, a declarat Amalia Năstase la tv.
Şi ele sunt acum de nerecunoscut
Ozana Barabancea (50 de ani) s-a afişat zilele trecute la Gala UCIN îmbrăcată într-o rochie mulată pe trup. Solistă şi vedetă TV, ea a reuşit performanţa de a scăpa de 60 kg după operaţia de micşorare a stomacului suferită în urmă cu doi ani. Cu noua siluetă, Ozana a reuşit chiar să prindă contracte de publicitate. A făcut reclamă la rame de ochelari, dar şi la ţinute vestimentare.
La rândul său, Monica Anghel (48 de ani) a slăbit spectaculos 30 de kilograme într-un timp record. Artista susţine că procesul a fost unul anevoios, însă rezultatul cu siguranţă a meritat orice sacrificiu. Monica a dezvăluit că dieta ei a fost una elaborată de către un nutriţionist şi că nu a putut fi vorba despre înfometare în cadrul demersului ambiţios de a reveni la formele pe care le avea în timpul liceului. Cele două cântăreţe de calibru şi-au făcut şi abonament la sala de sport, pentru a-şi tonifia musculatura.