Diete de vedete: Cele mai bune trucuri de slăbit

Ultima actualizare:

    Gabriela Cristea spune că a slăbit 20 de kilograme în 8 săptămânifoto: controlappetit.ro
Gabriela Cristea spune că a slăbit 20 de kilograme în 8 săptămânifoto: controlappetit.ro

Nu au făcut nicio magie şi peste noapte s-au transformat din plinuţe în femei invidiate pentru silueta lor, ci au intrat serios la cură de slăbire. Divele autohtone au urmat şi ele un regim strict ca să scape de kilogramele în plus. Click! vă prezintă cele mai bune diete de vedete care le-au schimbat radical pe domanele şi domnişoarele ce se învârt în cercurile mondene.

Nu e uşor deloc să fii vedetă! Mereu în lumina reflectoarelor, divele autohtone trebuie să aibă grijă la felul în care arată şi se îmbracă. Nu există, personaj de sex feminin din showbiz care să nu fi recurs cel puţin odată la o metodă prin care să scape de câteva kilograme în plus. Click! a aflat secretul lor şi îşi dezvăluie în continuare câteva "diete de vedete" care ar putea să te ajute atunci când simţi că şi tu ai probleme cu greutatea.

Gabriela Cristea , Andra, Cristina Spătar, Carmen Brumă, Minodora, Nicoleta Luciu au luat şi ele măsuri pentru a scăpa de "aripioarele" inestetice.

Fosta soţie a lui Marcel Toader a slăbit spectaculos în toamna anului 2013, fix în mijlocul procesului de divorţ cu afaceristul. Problemele în amor au făcut-o să piardă kilogramne bune, dar bruneta a ascultat cu mare atenţie şi sfaturile unui nutriţionist. Trucul ei a fost consumul de apă din belşug! Dimineața, înainte de a mânca, Gabriela Cristea bea 2 litri de apă la temperatura camerei, după care lua micul dejun, iar pe parcursul zilei, mai bea încă 2 litri de apă. În plus, dieta de vedetă a prezentatoarei tv a inclus numeroase legume, carne de două ori pe săptămână și lactate fermentate. În total, a dat jos 20 de kilograme !


    Nicoleta Luciu a luat proporţii şi vara trecută, însă s-a înfometat şi a slăbitFoto: Click!
Nicoleta Luciu a luat proporţii şi vara trecută, însă s-a înfometat şi a slăbitFoto: Click!

Diete de vedete: Secretele mămicilor celebre ca să redevină suple

Nicoleta Luciu, mamă a patru copii, recunoaşte că atunci când a slăbit a apelat la stilul de viaţă vegetarian. Bruneta a renunţat la carne şi lactate timp de opt luni şi a scăpat iniţial de câteva kilograme. Nicoleta a dat jos nu mai puţin de 45 de kilograme, acumulate în sarcină. Aceasta este a doua oară când soţia omului de afaceri Zsolt Csergo slăbeşte în timp record şi chiar putem spune că metoda ei se înscrie în seria "diete de vedete" . Şi după prima sarcină, când s-a îngrăşat 30 de kilograme, Nicoleta a reuşit cu regim şi mult sport să revină la silueta de fotomodel.

Andra a recurs şi ea la regim într-un moment în care a simţit că nu îi mai place ceea ce vede în oglindă. După ce a născut, cântăreaţa a dat jos 15 kg în patru luni. Soţia lui Cătălin Măruţă a mâncat dimineața, la micul dejun- cereale, cu ou, roșii și puțină brânză, la prânz- supe, pulpe de pui dezosate, gătite la cuptor și salate verde, iar după ora 18:00 a consumat doar lichide.


    Cristina Spătar s-a luptat cu kilogramele după sarciniFoto: Click!
Cristina Spătar s-a luptat cu kilogramele după sarciniFoto: Click!

Reţeta Cristinei Spătar concurează cu celelalte diete de vedete

Artista nu a reuşit însă să slăbească singură, ci cu ajutorul unui nutriţionist. Specialistul i-a recomandat să urmeze un regim disociat permisiv. Astfel, ea a consumat lactate, carne, ouă, legume și fructe. În plus, a făcut multă mișcare și a băut, atât dimineața, cât și seara după cină, un pahar mare cu apă plată cu lămâie, reţeta ei "aducându-i" 17 kilograme în minus.

Adepta unui stil de viață sănătos, Carmen Brumă este o fericită şi nu are problema cântarului, însă sfaturile ei alimentare preţioase intră oricând în categoria diete de vedetă. Cu o siluetă de invidiat de la mama natură, prezentatoarea a recurs şi ea la regim. Când era la cură, iubita lui Mircea Badea mânânca la micul dejun- fulgi de ovăz cu stafide, nuci și migdale. La prânz -o salată cu măsline și piept de pui, iar seara opta pentru o supă de legume. Vedeta nu se atinge de mezeluri, carne de porc sau fast-food. În schimb, îi plac roșiile, castraveții, varză albă, salata verde, spanacul, urzicile. Nu agreează fasolea, mazărea și cartofii, motiv pentru care le-a scos din alimentaţie.

Ozana Barabancea oferă fanilor idei pentru gătit
Ozana Barabancea oferă fanilor idei pentru gătit

Diete de vedetă: Ozana Barabancea şi Minodora au slăbit spectaculos

Soprana Ozana Barabancea o fost la o cură de slăbire mai bine de jumătate de an. În 2012, vedeta a reuşit să scape de aproximativ 40 de kilograme.

Şi Minodora a impresionat anul trecut cu noua sa silueta. Chiar dacă mai are de dat jos până va ajunge la formele perfecte, Minodora merită lăudată pentru că a slăbit 22 de kilograme. Metoda ei poate fi uşor de urmat de femeile care sunt în căutarea unei diete de vedetă.

"Nu mănânc prăjit, nimic, decât la cuptor, pe grătar sau fiert! Nu mănânc gras deloc, nu mănânc paste, orez sau cartofi, fără dulciuri după ora 7 seara, iar la ora 10 dorm, ca să nu mi se mai facă foame. Foarte important este să vă păstraţi orele de mâncare", declara Minodora cu ani în urmă la rugăminţile primite din partea fanilor, dornici să îi afle dieta.

Solistei i s-au lăsat  sânii după ce l-a  născut pe Filip, în 2011
Solistei i s-au lăsat sânii după ce l-a născut pe Filip, în 2011

Luminiţa Anghel a reuşit şi ea să îşi ia prin suprindere fanii cu silueta pe care a afişat-o cu ocazia Eurovisionului 2013. La preselecţia naţională, cântăreaţa arăta cu 27 de kilograme mai slabă, acestea fiind de fapt kilograme pe care le acumulase în timpul sarcinii.

Diete de vedete: Anca Ţurcaşiu mănâncă 7-8 ardei iuţi pe zi

Anca Ţurcaşiu are un stil de viaţă sănătos. Este vegetariană şi arată senzaţional, deşi nu mai este o adolescentă. La cei 45 de ani, actriţa are o siluetă de invidiat la care a ajuns cu diferite trucuri alimentare ce ar putea intra în seria diete de vedetă.

Se pare că actriţa mănâncă ceva ce puține femei s-ar laudă că pot adăuga la dieta lor: ardeii iuți o fac pe vedetă să fie zveltă! 7-8 bucătţi pe zi o țin în formă, acesta fiind se pare secretul ei. În plus, actriţa se răsfață numai cu mâncăruri ușoare și pline de vitamine, fără grăsimi sau prăjeli şi nu consumă carne nici măcar de sărbători, din contră, sarmalele le-a înlocuit cu salate proaspete.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net