Diferența colosală de vârstă dintre What’s Up și soția sa, Micky. Cu câți ani este mai mare cântărețul

Solistul Marius Marian Ivancea (35 de ani), pe numele de scenă, What’s Up, și partenera sa de viață, Micky, preferă să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Tocmai din acet motiv, nu mulți sunt cei care știu ce diferență de vârstă este între ei.

Ce diferență de vârstă este între What’s Up și soția lui, Micky / foto: colaj Instagram
Ce diferență de vârstă este între What’s Up și soția lui, Micky / foto: colaj Instagram

De mai bine de doi ani, What's Up este într-o relație cu Micky, iar cei doi s-a căsătorit în urmă cu doar câteva luni. Artistul este foarte fericit alături de partenera lui și mărturisește că este femeia care i-a schimbat complet viața. A organizat totul în cea mai mare discreție. Inclusiv invitații au aflat de eveniment cu doar o seară înainte.

După ce a trecut prin unele dezamăgiri în dragoste, artistul și-a dorit să păstreze cât mai departe de ochii publicului relația, astfel că, preferă să-și trăiască povestea de dragoste discret. What’s Up și Micky se înțeleg de minune, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei.

Ce diferență de vârstă este între What’s Up și Micky

Astfel, chiar dacă soția sa este mai tânără, acest lucru nu a fost un impediment pentru artist și numărul acesta nu a stat în calea fericirii lor. Micky are 23 de ani, iar cântărețul 35, între ei fiind o diferență de aproape 12 ani. Prima lor întâlnire a avut loc în 2021.

„Căsnicia este foarte frumoasă, am o soție minunată, calcă, spală, mă iubește, are grijă de mine, are doar 23 de anișori și cu 35 ai mei, în total, avem o venerabilă vârstă! Mulțumim bunului Dumnezeu, suntem foarte bine și sperăm să ne țină așa!”, ne declara What's UP la începutul anului.

What’s Up a trăit o frumoasă poveste de iubire cu Simina Costea timp de nouă ani, dintre care trei ani au fost căsătoriți. Însă, drumurile lor s-au separat în 2019, chiar dacă aveau planuri mărețe împreună. Ulterior, artistul și-a găsit fericirea în brațele actualei soții, Micky, cu care s-a căsătorit la finalul anului 2023. Deși cei doi au planificat din timp evenimentul, familiile și prietenii lor au primit invitațiile cu o seară înainte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Charlotte colaj jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Banner vedete la plajă
banner Livia Graur
image png
image png
image png
image png
banner Anca Turcasiu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net