Cum și-a început What's UP ziua de naștere! Artistul își dorește gemeni cu tânăra lui soție de 23 de ani

#Exclusiv Click!

Lora și What’s UP și-au unit forțele și lansează azi cea mai frumoasă piesă împreună, un feat. de excepție, „Abia aștept să vină seara”! Se întâmplă chiar azi, pe 8 februarie, de ziua lui What’s UP, ca sărbătoritul să primească cel mai frumos cadou la ceas aniversar. Iar ziua începe foarte devreme pentru că Lora și  What’s UP s-au întâlnit în această dimineață la Radio ZU, acolo unde au lansat, în premieră,  „Abia aștept să vină seara”, o piesă care poartă semnătura lui Marius Moga, în colaborare cu Răzvan Matache, Robert Chesaru, Marius Ivancea, Mihai Dumitrescu, Marius Ivancea, sub egida MusicON.

În cadrul matinalului de la Radio ZU, What’s UP le-a mărturisit lui Buzdu și Morar faptul că își iubește extrem de mult soția, și că este „sub tutela mea”, dar și că i-ar plăcea că aibă împreună cu ea... gemeni! Iar în interviul acordat în această dimineață, pentru Click!, What’s UP ne-a spus că are o căsnicie frumoasă cu mai tânăra lui soție de 23 ani și consideră că se află acum în cea mai bună perioada a vieții lui!

La mulți ani! Cum te simți la 35 de ani?

Mulțumesc din suflet! În mijlocul vieții! Dacă până acum credeam că am îmbătrânit,  acum simt că efectiv sunt la mijlocul vieții. 70 de ani sunt  scriși în Biblie că trebuie să trăiască omul, ce e mai mult,  scrie în Biblie că o să fie chin și jale, așadar, practic sunt la mijlocul vieții și îi mulțumesc mult lui Dumnezeu. Mă simt foarte bine, foarte fresh, practic sunt ca la a două tinerețe.

Ce îți dorești pentru tine acum, la această vârstă?

Îmi doresc să am în jurul meu oameni pe care să mă pot baza și pe care să îi pot respecta și cărora să le fiu loial. Este cel mai important lucru în viață, să îți găsești drumul tău dar mai ales pe drumul tău să ai oameni cu care să te  înconjori. Dacă mergi de nebun pe drumul tău, înseamnă că ai plecat de nebun în pădure.

Ești în cea mai bună perioadă a vieții tale acum?

Consider că este cea mai bună perioada a vieții mele, din toate punctele de vedere. Cumva mintea mea s-a maturizat pe alocuri, a înțeles  multe lucruri din toate cele trăite și  acum îmi este mult mai bine.

 Cum este căsnicia cu Micky?

Căsnicia este foarte frumoasă, am o soție minunată, calcă, spală, mă iubește, are grijă de mine, are doar 23 de anișori și cu 35 ai mei, în total avem o  venerabilă vârstă! Mulțumim bunului Dumnezeu, suntem foarte bine și sperăm să ne țină așa!

Mă uit la soția ta și vreau să te întreb ce cadou ai primit de la ea, acum, de dimineață?

De dimineață, la prima ora, mi-a adus un tort, acum cadoul cel mai important rămâne pe seară!

Chiar azi, de ziua ta, lansezi un frumos feat. cu Lora, „Abia aștept să vină seara”. V-am surprins aici, în această dimineață, la Radio ZU! Cum este colaborarea cu Lora?

Colaborarea cu Lora a venit din ideea impresarului nostru, Marius China, pe care îl salut, îl iubesc și îl respect. Pe mine și pe Lora ne leagă o prietenie de peste 10 ani și această piesă, „Abia aștept să vină seara”, se lasă deja așteptată de o vreme. Al doilea motiv de bucurie este faptul că mentorul meu, Marius Moga, a lucrat și el la producția acestei piese alături de fratele JerryCo și echipa lui! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net