Diferența mare de vârstă dintre Nicu Paleru și soția sa, Cristina. Pentru ea și-a părăsit fosta soție

Nicu Paleru este unul dintre cei mai faimoși cântăreți de muzică de petrecere, iubit de public pentru talentul și melodiile sale. În ciuda celebrității sale, puțini sunt cei care-i cunosc soția, pe Cristina, femeia care i-a fost un adevărat sprijin în viață, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei. 

Nicu și Cristina Paleru / foto: Social media
Nicu și Cristina Paleru / foto: Social media

Nicu și Cristina Maria Paleru s-au cunoscut în anul 2011, într-un restaurant românesc din New York. La acea vreme, cântărețul era căsătorit cu Gabriela, femeia de care a divorțat pentru a putea trăi o adevărată poveste de dragoste în brațele Cristinei. 

Cine este soția lui Nicu Paleru? 

Puțină lume știe faptul că Nicu și Cristina Paleru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, desprinsă parcă din basme. Se iubesc fără rețineri și se consideră suflete pereche. 

Nicu Paleru are 51 de ani, iar soția sa este cu 11 ani mai mică, însă cu toate acestea diferența de vârstă nu le-a creat niciodată probleme. 

Nicu Paleru: „Eram din medii diferite”

În cadrul unui interviu, cântărețul a povestit cum și-a cunoscut actuala soție și mamă a copiilor săi. 

„Nu am vrut să mai trag pe cineva după mine în situaţia în care eram. Noi, dacă ne întâlneam undeva în ţară, nu am fi avut timp să ne uităm unul la altul. Eram din două medii diferite. E mai tânără cu 11 ani ca mine. A mai durat vreo nouă luni de zile şi ne-am căsătorit.

În februarie ne-am cunoscut şi în noiembrie am făcut nunta, iar în primăvară a rămas însărcinată.”, a declarat Nicu Paleru, potrivit kfetele.ro.

Nicu Paleru alături de soție și fetiță / foto: Social media
Nicu Paleru alături de soție și fetiță / foto: Social media

Nicu Paleru: „Voiam să îmi strig cumva bucuria”

La scurt timp după căsătorie, cei doi au devenit părinții unei fetițe minunate - Anais Nicole. Dorința lor de a-și mări familia i-a determinat să încerce să aducă pe lume un al doilea copil, însă soția lui Nicu nu a putut duce sarcina până la capăt. 

„Trebuia să fie o veste de bucurie. Voiam să îmi strig cumva bucuria. E cea mai mare bucurie posibilă. Îmi doresc cât mai mulţi copii. Asta e esenţa vieţii. Pur şi simplu, aşa a vrut Dumnezeu. Era început de sarcină. Avea cam două luni. Cristina e foarte afectată. A rămas marcată. Doamne ajută să rămână iar. S-a oprit din evoluţie. Ea e un pic mai slăbită acum. A fost foarte afectată. Lucrurile astea o trag înapoi. Eu încerc să o susţin, să nu o deranjez foarte tare”, a spus Nicu Paleru.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Banner Viva
Vedeta Heidi Klum jpg
angelina jolie vivienne jpg
andreea raicu instagram jpg
Banner Titi Aur
image png
Banner Petrișor Tănase
theo rose 696x393 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net