Dima Trofim va deveni tătic și a anunțat sexul bebelușului. "Mi-a trântit trei teste de sarcină pozitive"

29 aprilie 2021
image
Dima Trofim va fi tăticfoto: Instagram

Dima Trofim (32 de ani), solist, actor, fost concurent la "Ferma vedetelor", acum prezentator la "Star Matinal", a anunțat de curând știrea vieții lui: va deveni tătic.

Dima Trofim va deveni tată pentru prima dată! Prezentatorul emisiunii „Star Matinal”, de la Antena Stars a făcut anunțul, în direct! Vizibil emoționat, artistul a dezvăluit cum a reacționat atunci când a aflat marea veste de la iubita lui.

„Nu mi-a fost ușor să spun, pentru că emoțiile mă copleșeau. Pierdeam cuvintele. Este un copil dorit. Ne-am gândit la treaba asta și l-am făcut. E cu Doamne ajută. Mai avem încă jumătate de parcurs. Am anunțat-o pe mămica. I-am spus rapid prin telefon, după care față în față. Toată familia a fost superfericită”, a spus Dima Trofim, la Antena Stars. „Mi-au lăcrimat ochii. În momentul în care m-a anunțat, mi-a trântit trei teste de sarcină pozitive. A fost un moment de block, dar chiar mi-am dorit un copil. Un an și un pic a trecut de când suntem într-o relație”, a mai povestit prezentatorul de la Star Matinal. „Pe 26, 27 septembrie se va naște. Este fetiță”, a mărturisit Dima Trofim. Dima Trofim este într-o relație cu Angela Ciupitu, cu care este și coleg în trustului Antena Group.

image
Dima Trofim și iubita luifoto: Instagram

Citește și:

Dima Trofim a participat la Ultimul Trib pentru a-și ajuta sora bolnavă: «A fost ca și mama mea»

Cum s-a vindecat Dima Trofim după moartea surorii sale

survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
dorian popa babs jpeg
1 johnny depp jpg jpeg
dieta claudia pavel 2 jpg
3pelinel png
ramona olaru png
5leona lewis insarcinata png