Din culisele Exatlonului! Giani Kiriță, despre obstacolele întâmpinate în competiție

Ultima actualizare:

    Giani Kiriță povestește despre greutățile întâmpinate la Exatlon Foto: Arhivă Click
Giani Kiriță povestește despre greutățile întâmpinate la Exatlon Foto: Arhivă Click

Fostul fotbalist Giani Kiriță a fost unul dintre cei mai perseverenți participanți ai competiției, însă acest lucru nu a contribuit la acumularea celor mai multor voturi din partea telespectatorilor. Pe ultima sută de metrii, când în viziunea multora Giani era aproape câștigător, a fost eliminat din concurs.

Deși își dorea foarte mult să câștige, Giani s-a resemnat, după suprinzătoarea eliminare, cu gândul că își va putea strânge familia din nou în brațe. Depărtarea de cei dragi și renunțarea la stilul de viață „confortabil”, cu care acesta era obișnuit, au reprezentat primele greutăți ale competiției, pe care fotbalistul a fost nevoit să le depășească. „Au fost foarte multe momente grele pe care le-am întâmpinat acolo, de la lipsa comunicării cu familia mea, mama, copiii, sora, prietenii mei, până la condițiile în care trăiam, hrana pe care o primeam. Dacă nu câștigam casa, eram nevoiți să dormim în coteț(..) Confortul meu, mi-au lipsit cafeaua, trabucul. Practic, mi-a lipsit viața de dinainte de „Exatlon”, a explicat Giani Kiriță.

Fotbalistul a vrut să părăsească Exatlonul la un momentdat 

Având spirit de învingător și fiind obișnuit cu momentele de solicitare, încă de pe vremea când se antrena pentru echipa de fotbal, Giani s-a obișnuit treptat cu condițiile nevaforabile la care erau supuși concurenții de la Exatlon. Însă, cum și cei mai puternici au momente de slăbiciune, fotbalistul a mărtusit că trecut printr-un moment în care își dorea să abandoneze concursul. „Singura clipă când am vrut să abandonez a fost momentul în care am primit vestea că băiatul meu trebuie să se opereze și mi-am dorit să fiu lângă el”, a declarat Giani, într-un interviu pentru Viva


    Giani și-a dorit să plece din concurs, pe fondul unor probleme familiale Foto: Captură Kanal D
Giani și-a dorit să plece din concurs, pe fondul unor probleme familiale Foto: Captură Kanal D

Cum a gestionat Giani conflictele care se iveau în competiție

Giani Kiriță era considerat liderul „Faimoșilor”, echipa din care acesta a făcut parte, însă, deși a legat o prietenie frumoasă cu Cătălin Cazacu, dar și cu alți colegi din echipa sa, fotbalistul a fost prins adesea în mijlocul conflictelor cu ceilalți concurenți. „Faptul că am creat această echipă, a Faimoșilor, și am pus foarte mult suflet în ea, a contat foarte mult. Văzând cât de greu este concursul, am decis să iau frâiele în mână și să îmi iau toate responsabilitățile pe umerii mei. Am legat o prietenie frumoasă cu Catalin Cazacu, chiar dacă înainte de concursul Exatlon noi nu ne cunoșteam. În cariera mea de fotbalist, am fost obișnuit să fiu în conflict, atât pe teren, cât și în afara acestuia. Am manageriat cu ușurință conflictele apărute acolo”, a mai spus acesta. Totuși, Giani cataloghează experiența prin care a trecut ca fiind una pozitivă, din care a avut multe lucruri de învățat și se consideră mulțumit de faptul că atâția tineri au urmărit emisiunea și că l-au luat drept model. 


    Probele solicitante ale competiției l-au ajutat pe Giani Kiriță să dea jos kilogramele în plusFoto: Arhivă personală
Probele solicitante ale competiției l-au ajutat pe Giani Kiriță să dea jos kilogramele în plusFoto: Arhivă personală

Ce nu s-a văzut pe micile ecrane 

Cum fiecare emisiune televizată are și părți neștiute de publicul de acasă, Giani a povestit și despre momentele în care concurenții nu erau filmați. Se pare că aceștia aveau probleme în a găsi activități, pentru ca timpul să treacă în mod plăcut, fiind complet rupți de tehnologie. „După orele petrecute în competiție, pe trasee, noi mergeam în casă sau la coteț, iar acolo nu exista relaxare, deși ne aflam în Republica Dominicană, la plajă. Acolo, este o luptă continuă cu tine și cu timpul, pentru că trebuie să faci în așa fel încât să treacă cât mai repede timpul. Cât despre oră, începuserăm să calculăm după soare și să aproximăm ce oră este”, a declarat Giani. 

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net