Din Prodanca au mai rămas doar fundul şi silicoanele

Ultima actualizare:

    Înainte. 70 de kilograme
Înainte. 70 de kilograme

Anamaria Prodan arată impecabil la cei 43 de ani ai săi, însă nu fără efort. A urmat o dietă strictă, pe bază de sucuri naturale, face exerciţii fizice epuizante şi apelează la tratamente revoluţionare pentru a stopa celulita. Gurile rele susţin că şi-ar fi pus şi grăsime în fund, căci e prea sexy în costum de baie, însă Prodanca neagă cu înverşunare.

Vedeta, care se împarte între America, unde studiază cei trei copii ai săi, şi România, unde locuieşte cu soţul, antrenorul stelist Laurenţiu Reghecampf, şi-a dorit, la începutul anului, o schimbare de imagine. Punct ochit, punct lovit, căci rezultatele sunt spectaculoase, fotografiile Anamariei, realizate recent la piscină, vorbind de la sine. Mulţi s-au grăbit să speculeze că impresara fotbaliştilor şi-ar fi pus implant fesier sau că şi-ar fi mărit fundul cu propria grăsime, aşa cum au procedat şi alte vedete mioritice, însă ea susţine că, de la mijloc în jos, este 100% naturală.


    Acum. 55 de kilograme
Acum. 55 de kilograme

 ”Anamaria nu mai ştie cum să-i convingă pe cârcotaşi că nu şi-a mărit fundul şi că acum, după ce a slăbit, este mai vizibil şi mai bombat, dar orice ar zice, tot nu o crede nimeni. Ce-i drept, merge la sala de sport şi face anume exerciţii pentru tonifiere şi tratamente, dar n-ar apela la chirurgie, căci e sătulă de operaţii şi nici nu este cazul”, ne-a spus un apropiat de-al vedetei.

Anamaria a suferit însă, anul trecut, o operaţie la sâni, la o clinică din Turcia, din motive medicale: ”Când am auzit că am doi noduli, nu am mai stat pe gânduri. Mi-am spus că trebuie să fac operaţia, pentru că am copii de crescut. Noroc că rezultatele biopsiei au ieşit bine”, a declarat ea, atunci.

Anamaria a povestit, pentrui Click!, cum a reuşit să scape de cele 15 kilograme: ”Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc pe zi, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam doar un litru. Şi apă, foarte multă apă. Cam un kilogram pe zi slăbeam! Mie mi-e mai greu să ţin regim dat de un nutriţionist pentru că nu am timp să mănânc pe gramaj şi la anumite ore. Şi atunci mi s-a părut că este perfect cu sucuri”. Anamaria a reuşit să ajungă la 55 de kilograme, aproximativ la aceeaşi greutate pe care o avea în 2006, când a pozat în ipostaze incendiare, în revista pentru adulţi Playboy.

Şi ele se laudă cu fese din silicon!

Alina Laufer şi-a pus în fese 2 kg de grăsime. Alina Laufer (32 de ani), fosta soţie a lui Jorge, “s-a tunat” în mai 2015. După şapte ore în sala de operaţie, ea s-a trezit cu un nas mai mic, cu faţa mai întinsă, şoldurile mai subţiate şi cu un fund sexy, în care medicul a introdus aproape 2 kg de grăsime, obţinută în urma liposucţiei. Totul a costat 7.500 €.

BeyoncÉ de România s-a “tunat” în Turcia. Beyoncé de România (Mădălina Dumitriu), aşa cum este cunoscută fosta iubită a manelistului Nicolae Guţă, şi-a bombat posteriorul în decembrie 2014, la o clinică din Turcia. Tot atunci şi-a pus şi silicoane, iar operaţiile, care au durat 7 ore, au costat vreo 20.000 de euro. Acum, solista se laudă cu fesele bombate.

Acum. 55 de kilograme
Acum. 55 de kilograme

Pamela de România şi-a tras fund de braziliancă. Simona Traşcă (36 de ani) e nou intrată în gaşca posesoarelor de implant în fese. Ea a fost nevoită să se îngraşe 10 kg, pentru ca medicii să aibă de unde să-i extragă grăsime şi să i-o introducă apoi acolo unde era nevoie: în muşchii fesieri. Operată în luna mai, Pamela de România se îmbracă acum doar cu rochiţe mulate.

image
image
image
image
image
image
Tavi Clonda si Gabriela Cristea jpg
banner oana roman png
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
shakira jpg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
image png
image png
image
actualitate.net