Discuția emoționantă purtată de Cristi Mitrea cu fiul lui: «Spune-mi, de ce ești nefericit?»


    Cristi Mitrea a avut parte de prima discuție „serioasă” cu băiețelul lui, David Foto Instagram
Cristi Mitrea a avut parte de prima discuție „serioasă” cu băiețelul lui, David Foto Instagram

Cristi Mitrea și micuțul lui și al Andreei Mantea, David, au avut parte de o discuție „de oameni mari”, așa cum însuși mândrul tătic a anunțat pe rețelele de socializare. Se pare că cel mic l-a anunțat pe tatăl lui că îi lipsește „fericirea”, după care a urmat un întreg dialog emoționant care a „topit” inimile internauților. Cauza nefericirii micuțului ar fi, din câte a dat de înțeles, o fată care nu-i împărtășește sentimentele de iubire.

„Spune-mi, de ce ești nefericit? Ai spus că ești nefericit. Cu ce să te ajut? Care este nefericirea ta? Să te fac fericit... Păi de ce nu ești fericit, iubitul meu?”, l-a întrebat Cristi pe micuțul David. „Nu știu”, a răspuns cel mic. „Nu știi? Nu îți dai seama? Ce îți lipsește? Omul e nefericit când îi lipsește ceva”, i-a mai spus Mitrea. „Îmi lipsește o fericire”, i-a explicat micuțul.

„Îți lipsește o fericire? Dar fericirea asta crezi că are un nume? Păi și cum o cheamă pe fericirea asta?”, a încercat luptătorul de MMA să-l determine pe fiul lui să vorbească. „Da. Iubire”, a mărturisit David. „Cum, cum? Iubire? Dumnezeule...Și mai departe? Către cine se îndreaptă această iubire? Spune-mi cine e domnișoara în cauză și o să ne descurcăm, o să vină fericirea și pe drumul tău. Vrei să vin la grădiniță să vorbesc cu ea? Trebuie? Hai la tata în brațe să vorbim ca oamenii mari. E mai mare ca tine? Te ignoră? te place? V-ați pupat?”, a întrebat Cristi Mitrea curios. „Îhî”, a răspuns David, vădit trist.

„V-ați pupat? Și atunci de ce ai mutra asta? de ce nu ești fericit dacă te-ai pupat? înseamnă că și ea te-a pupat, înseamnă că e reciproc, înseamnă că împărtășește aceleași sentimente, înseamnă că există ceea ce tu spui că lipsește: iubire. Și atunci de ce simți tu că nu există?”, i-a mai spus Cristi Mitrea băiețelului. Cel mic părea foarte supărat însă și și-a anunțat tăticul că vor lua o pauză de la discuție, deoarece începeau desenele lui preferate. 

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
cub adriana iliescu și eliza png
Prințul Harry jpg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
horoscop bani jpg
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg