Dispariția fulgerătoare a unui fost dinamovist! A murit la vârsta de 16 ani

Ultima actualizare:

Sorin Florin Nazîru, fostul junior de la Dinamo, și-a pierdut viața în urma accidentului în care a fost implicat. Băiatul împlinise de curând vârsta de 16 ani. Tânărul a fost portar al echipei U17 până la finalul sezonului trecut, scrie adevărul.ro

Sorin Florin Nazîru (primul din stânga, cu numărul 12) Foto: Facebook AcademiaDeFotbalCSDinamo
Sorin Florin Nazîru (primul din stânga, cu numărul 12) Foto: Facebook AcademiaDeFotbalCSDinamo

Ce mesaj a transmis Academia de Fotbal CS Dinamo 

Anunțul teribil a fost făcut aseară, pe Facebook, de Academia de Fotbal CS Dinamo. „Sincere condoleanțe! Academia clubului nostru regretă dispariția fostului junior dinamovist Sorin Florin Nazîru, ultima oară la CSM Râmnicu Sărat, decedat astăzi în urma unui accident cumplit. Născut pe 27 iunie 2008, tânărul Sorin Florin Nazîru a fost portar al echipei CS Dinamo U17 până la finalul sezonului trecut. 

Academia de Fotbal CS Dinamo își exprimă pe această cale profunda tristețe și transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate și suporterilor echipei CSM Râmnicu Sărat. Dumnezeu să-l odihnească!", a transmis Academia de Fotbal CS Dinamo. Sorin Florin Nazîru evolua pe postul de portar. Împlinise 16 ani în urmă cu mai puțin de o lună.

Din ce cauză a murit fostul dinamovist

Conform presei locale din Râmnicu Sărat, Sorin Nazîru ar fi fost în weekend la o piscină cunoscută din oraş. La scurt timp, adolescentul ar fi început să se simtă rău, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, iar de acolo la Spitalul ”Matei Balş” din Capitală, iar în final la Spitalul ”Marie Curie”.

Adolescentul a murit după patru zile de la momentul la care a fost la piscină, din cauza meningitei şi a septicemiei. Potrivit presei locale, familia şi prietenii tânărului au suspiciunea că acesta ar fi contractat o bacterie de la piscina la care s-a îmbăiat duminică, fapt neconfirmat deocamdată la nivel judeţean. O anchetă în acest caz va fi declanşată în funcţie de rezultatul necropsiei.

Sorin Nazîru avea 16 ani, a jucat în trecut la CS Dinamo U17, iar începutul noului sezon îl găsise la CSM Râmnicu Sărat, unde se formase ca portar.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net