Divorțatele sexy, prietene la cataramă. Cum au petrecut Maria Constantin și Cristina Spătar

simeon stalpnicul png
Claudia Ghiţulescu, Eugenia Şerban, Cristina Spătar, Roxana Vancea, Silvana Râciu şi Laurette

Paula Chirilă, Maria Constantin, Diana Munteanu, Cristina Spătar și Laurette au avut toate eşecuri în amor şi iată că aceste experienţe, relaţiile sau căsniciile eşuate, le-au apropiat.

Mai multe vedete au fost prezente vineri (12 ianuarie), la deschiderea unui magazin de cosmetice din Râmnicu Vâlcea. În ciuda faptului că activează în showbiz, împărţind practic aceeaşi pâine, fetele nu sunt rivale, ba chiar sunt bune prietene. Mai mult, Paula Chirilă și Maria Constantin au venit împreună la evenimentul de la Râmnicu Vâlcea. Se pare că problemele prin care au trecut, fiecare dintre ele având un divorț la activ, le-a apropiat și mai mult. Paula și-a anunțat divorțul de Marius Aciu la finele anului trecut, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Click!, iar Maria Constantin se află în plin proces de divorț cu Marcel Toader, următorul termen fiind fixat pentru 23 ianuarie. Și Diana Munteanu s-a despărțit de fostul fotbalist Claudiu Niculescu, în 2014, după 8 ani de mariaj, iar Cristina Spătar şi afaceristul Alin Ionescu au rupt mariajul în 2016. La Laurette încă nu sunt clare lucrurile, căci iniţial soţul Ciprian Nistor, care se află în penitenciarul Gherla, a înaintat divorţ, după care s-a răzgândit şi încearcă să o recucerească.

Evenimentul de vineri a avut un preambul şi joi seara, organizatorii dorind să reunească cele mai cunoscute soliste de muzică populară din zonă. Interpreta Maria Cârneci a venit alături de Silvana Râciu și de Valeria Arnăutu să găzduiască o seară cu parfum rustic autentic, dar alături de ele au mai fost Nineta Popa și Rodica Mitran, precum și taraful Rapsodia Vâlceană. Lansarea a continuat şi sâmbătă, la Galați, unde în centrul atenţiei au fost Cristina Spătar şi Laurette.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cub oana zavoranu png
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Atac cu rachete rusesti in Ucraina FOTO Twitter jpg
vagner jpg
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg