Doinița Oancea dă cărțile pe față! Ce spune despre relația cu Augustin Viziru

image
Toată lumea crede că cei doi sunt împreunăFoto: Arhiva Click

Doinița Oancea și Augustin Viziru sunt foarte apropiați și toată lumea așteaptă ca aceștia să anunțe că sunt un cuplu. Se alintă „soțul meu” și „soția mea”, iar bruneta a vrut să dea cărțile pe față în cadrul unei emisiuni tv.

Se zvonește de mult timp că Augustin Viziru și Doinița Oancea ar forma un cuplu. Se alintă, se pupă, se îmbrățișează mai tot timpul, iar fanii lor sunt convinși că cei doi sunt împreună.

„u este nunta în viitorul apropiat. Pentru că momentan nu mă gândesc la asta. M-am distrat foarte tare eu și Augustin pentru că oamenii au presupus și și-au dorit să fim împreună. Făceam tot felul de glumițe. Este o prietenie cu adevărat puternică. Este unul dintre puținii prieteni pe care aș putea să îl sun la 3 dimineața și ar fi acolo lângă mine. Nu mi-aș dori un soț ca Augustin, nu pentru că el ar avea ceva, ci pentru că nu am fi compatibili. Dacă am fi iubiți, ne-am sparge capetele. Este de ce consider eu și el. Și el este conștient că noi doi împreună nu am funcționa. Noi avem niște din astea. Asta pentru că am avut un proiect în care am fost soț și soție”, a declarat Doinița la Antena Stars. 

cub octavia geamanu marian ionescu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
politia rutiera 0 jpeg
Piotr Tolstoi FOTO EPA EFE jpg
vaccin antigripal jpeg
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda