Doliu uriaș în lumea filmului! Celebrul actor a murit după ce s-a prăbușit pe plajă

Unul dintre cei mai adorați actori spanioli s-a stins din viață recent, în timp ce se afla pe o plajă din Spania. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Julian Ortega avea doar 41 de ani iar moartea cruntă a lăsat în urma sa doar lacrimi și suferință. 

Doliu / foto: Arhiva Click!
Doliu / foto: Arhiva Click!

Julian Ortega s-a numărat printre actorii care au făcut parte din serialul faimos „Elite”, de pe Netflix. Vestea morții sale a fost făcută publică prin intermediul unui comunicat de presă, iar acum familia, colegii de breaslă și fanii care l-au iubit îl plâng pe regretatul actor.

Motivul pentru care actorul s-a stins din viață 

Julian Ortega s-a prăbușit pe plaja Zahora din Barbate, Spania, duminică în jurul orei 17:30. 

Potrivit primelor informații, un stop cardiac a fost motivul pentru care viața lui Julian Ortega s-a oprit la o vârstă tânără. Inițial, se specula faptul că actorul a murit înecat, însă autoritățile au anunțat că acesta se afla, de fapt, pe malul mării atunci când i s-a făcut rău dintr-o dată și a intrat în stop cardiac. 

Conform The Sun, paramedicii l-au resuscitat o oră și jumătate, însă au fost nevoiți să îl declare pe actor decedat. Vestea morții a fost făcută prin intermediul unei declarații a Uniunii naționale a actorilor și actrițelor din Spania.

„Din partea Unión de Actores y Actrices, transmitem cele mai sincere condoleanțe familiei și prietenilor actorului”, se arată în comunicat.

„Un coleg integru și onest!”

Actorul Julian Ortega / foto: Social media
Actorul Julian Ortega / foto: Social media

Colegii de breaslă i-au adus un ultim omagiu lui Julian Ortega, care a devenit faimos în urma participării sale în seriale TV spaniole faimoase, precum: „Velvet”, „Cristo y Rey”, „El Pueblo” și „Élite”. Ultima sa apariție televizată a fost în șapte episoade ale emisiunii de televiziune 4 Estrellas, în anul 2023. 

„Sunt devastat! Ce actor mare și ce persoană frumoasă ai fost, Julian Ortega… Mergi acolo, sus și odihnește-te în pace”, a transmis actorul spaniol Fernando Tejero.

„Prietenul meu @lauracepedagolferichs m-a sunat ca să-mi dea vestea teribilă că Julian Ortega Rodriguez a murit. A fost un actor extraordinar și un coleg integru și onest, o persoană la fel de bună ca și părinții săi Gloria Muñoz și Jose Antonio Ortega”, a scris actrița Silvia Marso.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
FotoJet (4) jpg
Cătălina Grama Jojo și Paul Ipate jpg
Ilinca Goia
WhatsApp Image 2024 09 14 at 15 05 51 (1) jpeg
12 13 7 col luminita dobrescu acum jpeg
FotoJet (1) jpg
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
image
actualitate.net
image
actualitate.net