Dorinţele secrete ale vedetelor pentru 2020. Anca Serea, Lora şi Bianca Drăguşanu au planuri mari

Ultima actualizare:

    Anca Serea
Anca Serea

A mai trecut un an din viaţa noastră, cu bune şi cu rele, acum ne uităm cu speranţă spre 2020. Cu toţii ne facem planuri, ne stabilim rezoluţiile. Vedetele nu fac excepţie de la regulă. Pe lista de dorinţe au notat mai mult somn, mai multe vacanţe şi mai multă grijă la sănătate.

Anca Serea vrea să doarmă mai mult

Anul 2019 i-a adus Ancăi Serea încă un copil, al şaselea. Viaţa ei este frumoasă, dar plină şi extrem de solicitantă. Aşa cum ne aşteptam, cel mai mare vis al ei este să doarmă. “În noul an îmi doresc să fiu un pic mai egoistă, să mă concentrez pe sănătatea mea şi a familiei mele, să dorm mai multe ore. Mi-au lipsit somnul, odihna şi grija pentru mine şi se resimte, că nu sunt un robot”, spune Anca Serea. Revelionul îl va face cu cei cinci copii mai mari şi cu soţul ei la Timişoara, după care vor pleca toţi în vacanţă la Viena şi la Munchen. “Mergem şi la schi, avem de cărat echipament şi multe bagaje. Noi călătorim cu avionul, bagajele vin cu maşina”, explică vedeta.

Lora: «2020 simt că va fi un an al schimbărilor»

Lora şi-a propus să aibă mai multă grijă de ea de acum încolo
Lora şi-a propus să aibă mai multă grijă de ea de acum încolo

Pentru Lora, 2019 a fost un an zbuciumat emoţional, cu multe lecţii învăţate. “M-am înşelat în privinţa multor lucruri, viaţa a vrut să-mi arate că nu ştiu nimic. Mi-am pierdut încrederea în foarte mulţi oameni, am «cernut» prieteni, colaboratori, îmi pare rău, dar asta este. 2020 simt că va fi un an al schimbărilor, al deciziilor. O să fiu mult mai hotărâtă să aleg, să răspund, ca să nu-mi mai pierd timpul”, spune artista. Şi-a propus să aibă mai multă grijă de ea, să se enerveze mai puţin, să fie mai calmă, mai înţeleaptă şi mai fericită. “Fericirea este o alegere, nu vine nimeni să ţi-o dea. Mai vreau să lansez două creme, de noapte şi de ochi (n.r. anul acesta şi-a lansat prima cremă de zi) şi să călătoresc. Da, vreau să merg în mai multe vacanţe anul viitor, să văd cât mai mai multe insule – Bali, Maldive, Tenerife. Îmi mai doresc să merg mai des la sală, să fumez mai puţin şi să mănânc mai sănătos”, ne dezvăluie Lora. Noaptea dintre ani o va petrece pe scenă, la Codlea şi la Sinaia, iar ca superstiţie va avea grijă să poarte ceva roşu şi să aibă bani în buzunar. “Aceste superstiţii sunt doar pentru amuzament. Important este să fii bine cu tine şi să zâmbeşti când intri în noul an”, spune ea.

Eugen Cristea vrea să citească 15 cărţi pe lună

Eugen Cristea este un împătimit al cărţilor poliţiste şi SF
Eugen Cristea este un împătimit al cărţilor poliţiste şi SF

Este un devorator de cărţi. Citeşte câte 7-9 în paralel şi dă gata 10-12 volume pe lună. Anul acesta vrea să-şi bată propriul record şi să citească peste 15 cărţi într-o lună. “Nefiind băutor, cărţile sunt refugiul meu. Îmi plac cele poliţiste şi SF”, spune Eugen Cristea. Şi soţia lui, Cristina Deleanu, citeşte 5-7 cărţi în paralel şi a devenit pasionată de publicaţii politice şi istorice. Planuri nu au prea multe. “De la o vârstă începi să nu mai faci planuri că râde Dumnezeu de tine. Ne ocupăm de sănătate, avem grijă la odihnă, la hrana spirituală”, spune actriţa.

Soţul ei este mai “războinic” şi, mai în glumă, mai în serios, îşi strigă nemulţumirile: “Pentru 2020 îmi doresc să nu mai fiu în «salonul refuzaţilor» de la Teatrul Naţional, unde sunt de 15 ani. Ce n-au înţeles mulţi e că eu nu am alergat niciodată după bani, doar mi-a plăcut să joc, să fiu activ, pentru a avea mintea şi trupul antrenate. Mi-aş mai dori să avem la cârma ţării animalele, ele chiar iubesc sincer oamenii”, spune uşor dezamăgit Eugen Cristea. Nu i-a plăcut deloc anul care a trecut. “Abia aştept să scap de anul acesta nenorocit, în care mi-au murit mulţi colegi şi colege, oameni la care am ţinut şi care-mi lipsesc. Şi acum îmi tot vine să pun mâna pe telefon să o sun pe Tamara Buciuceanu”, mărturiseşte actorul. Revelionul îl va face ca de obicei acasă, în doi, cu un meniu decent pe masă şi cu vâsc agăţat lângă uşă. “Acesta este al 35-lea an în care ne sărutăm sub vâsc la miezul nopţii, pentru noroc. E obiceiul şi superstiţia noastră”, explică el. 

Ioana Maria Moldovan începe anul cu petreceri

Ioana Maria Moldovan vrea sănătate ca să poată duce la bun sfârşit toate proiectele
Ioana Maria Moldovan vrea sănătate ca să poată duce la bun sfârşit toate proiectele

Prezentatoarea “Focus din Inima României” de la Prima TV, Ioana Maria Moldovan, a avut un an care s-a învârtit în jurul “minunii” din viaţa ei, micuţul Andrei-Ioan. “Anul 2019 mi-a luat, mi-a dat, dar mi-a şi lăsat. Încep 2020 în forţă şi o ţinem chiar din prima lună din petrecere în petrecere: pe 7 ianuarie, de Sfântul Ion, e ziua mea, a fiului şi a tatălui meu, apoi pe 13 ianuarie Andrei împlineşte 2 ani, iar pe 25 ianuarie bunica mea împlineşte 83 de ani. De la 2020 îmi doresc multă sănătate ca să le pot face pe toate, dar mai ales să duc la bun sfârşit un proiect nou, util şi interesant, realizat împreună cu Asociaţia CONIL (n.r. se ocupă cu integrarea în societate a copiilor atipici)”, spune prezentatoarea tv. Revelionul o va prinde în mijlocul familiei, acasă la Târgu Mureş. Are şi câteva superstiţii pe care le respectă cu sfinţenie. “La cumpăna dintre ani am bani în buzunar şi nu uit să-mi pun în gând dorinţa pentru 2020. În prima zi nu arunc nimic din casă, nici măcar gunoiul, iar prima persoană care îmi trece pragul este obligatoriu bărbat”. 

Bianca Drăguşanu se consideră o femeie împlinită

Bianca Drăguşanu nu se sperie de experienţele negative
Bianca Drăguşanu nu se sperie de experienţele negative

Are un soţ iubitor, un copil superb, o afacere înfloritoare, e frumoasă, sănătoasă… ce şi-ar putea dori mai mult?! Bianca Drăguşanu este recunoscătoare pentru tot ce a realizat până acum şi tot ce vrea este să păstreze ce are. Nimic mai mult. “Eu îmi doresc doar sănătate şi înţelepciune. Am avut un 2019 greu, dar frumos. Nu regret nimic din ce-am făcut, iar pe cele rele le consider lecţii de viaţă. Nici nu ştiu unde voi petrece Revelionul, ultimul an din viaţa mea a fost cu schimbări de la o zi la alta, de la o oră la alta. Într-o oră puteam să trec prin 5 stări diferite. Dacă până anul trecut planificam riguros totul, acum las lucrurile să curgă”, spune Bianca.

Marina Almăşan vrea să meargă mai des la sală

Marina Almăşan vrea să mai scrie o carte în 2020
Marina Almăşan vrea să mai scrie o carte în 2020

Lista cu rezoluţii a Marinei Almăşan e lungă. Vrea să călătorească, să mai scrie o carte, să se ocupe de ea, de fiul ei şi de cei dragi. “Până acum am scris 11 cărţi. Dacă reuşesc să scriu încă una în 2020, mai exact una pe an, m-aş bucura. Vreau şi anul acesta să văd locuri noi şi vechi, să fiu la fel de eficientă în atragerea unor susţinători financiari ai proiectelor mele şi emisiunea mea de la TVR să aibă succes. Mi-am mai propus să ajung mai des şi la sală, să devin mai iscusită la calculator, că în prezent sunt cam dependetă de fiul meu. Mi-ar plăcea să mai produc o dată Eurovisionul, pentru că îmi amintesc cu plăcere de victoria pe care am adus-o în ţară în 2010, cu Paula şi Ovi. Iar pentru fiul meu vreau să termine cu bine facultatea şi să-şi găsească un job bun”, spune prezentatoarea TVR. Revelionul îl va face acasă cu familia. “Pentru un om care a călătorit atât de mult un an întreg, retragerea în sine şi în familie e cel mai frumos lucru pe care mi-l pot oferi de sărbători. Superstiţii în noaptea dintre ani am câteva, pe care le respect mai mult din amuzament: spre exemplu, să port ceva roşu, să răspund la telefon doar unui bărbat prima dată, sau să nu arunc gunoiul pe 1 ianuarie”, adaugă ea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net