Dragă Mădălina Pamfile,

Te-ai înhăitat cu un fotbalist. Greșit: un viitor fost fotbalist. Facem pariu?! Care se ratează într-o euforie barbară. Dacă i-aș fi și lui tată, l-aș bate cu frânghia udă... Păi, tu crezi că bruta asta care te-a tăiat cu lama "din dragoste" - ca și cealaltă brută stelistă care își arde iubita cu țigarea - au viitor în fotbal ? Când lor le e gândul numai la fofoloance scrumite și lămuite? Cum de te-a tăiat bruta aia cu lama? E drept, spui tu, după ce i-ai dat o palmă.

Dar de unde avea lama, că mă-ntreb, la banii lui (sper că i-ai mai lăsat ceva în cont...), se mai rade și azi cu lama? Sau o are tocmai pentru a o folosi în scopuri agresive. Ca șiriul și pumnalu pă vremuri? Azi o lamă, mâine un cuțit de porc... Ce creier are băiatul ăsta, Matei parcă? Sau, pe tine nu te interesează musai creierul lui ?! Lasă, că ai tu destul, dacă i-ai dat o palmă... Asta nu e dragoste, fato! E barbarie. Și fițe, vânturi, flatulații. Voi vă jucați acum când vă bagă lumea în seamă.

Dar va veni momentul când tu sau viitorul fost fotbalist nu veți mai fi luați în seamă. Tu crezi că dacă îți arăți pe sticlă linjeria intimă și cracii ăia interminabili, azi niște oase ca de curcă dezosată, rămâi ceva deosebit? Da, poți să rămâi: "Aia cu chiloții pe sticlă". Chestie de ID. Vei ajunge la disperarea de a-ți arăta chiloții, ca să te recunoască lumea după ei... Dar, să zicem că nu e treaba mea. Iubește-te cu Davai Lama ăsta, lasă-te hăcuită de cruda, fina, oțelita lamă de ras.., iubiți-vă-ți în lacul roșu... cu un amor sanguinar și lamelar... Lasă-l să te iubească, să muște din carnea ta, să te tranșeze.Bucată cu bucată...!

E un minunat, lover... dar cu fotbalu-i cam țuțăr. Fii atentă Mădălina, ai luat-o greșit și nu Mazăre e de vină, ci cei care te-au lăsat de capul tău. Mai ai timp să-ți revii. Dacă nu, rămâi așa: cu porecla ce sună a potol italienesc: "Tagliatella", și va fi vai de steaua ta. De Steaua lui Gilette MăTai ăsta puţin îmi pasă...

George Stanca, pamflet

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub larisa iordache png
livada de smochini este langa buzau jpg
sistem de monitorizare cu bratara electronica Foto: IGPR
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png