Dragoș Dolănescu: «Îmi răsfăţ mult fiul rămas fără mamă, după naştere»

simeon stalpnicul png
Dragoş s-a luptat prin tribunale cu socrii spanioli, pentru a-l aduce pe Ion în Costa Rica

Dragoş Dolănescu are trei copii, doi băieţi şi o fată. Însă recunoaşte că cea mai mare atenţie i-o acordă fiului său cel mare, Ion (13 ani), care a moştenit atât prenumele cât şi trăsăturile fizice ale regretatului său bunic, solistul Ion Dolănescu. Puştiul şi-a serbat sâmbătă ziua, în mijlocul celor dragi din Costa Rica.

Fiul cel mare al lui Dragoş, care este şi primul nepot al lui Ion Dolănescu, a împlinit  sâmbătă 13 ani. Băiatul este rodul iubirii dintre Dragoş Dolănescu şi o spanioloaică superbă, care s-a stins din viaţă la doar câteva zile după naşterea lui Ion.

simeon stalpnicul png
Ion a fost sărbătorit de cei dragi, sâmbătă

”Mama lui a apucat să-şi vadă copilul. Zâmbea şi îmi spunea: «Dragoş, ce frumos e fiul nostru, zici că este un prinţ». La scurt timp de la naştere, ea a făcut o infecţie gravă, iar medicii nu au mai putut să o salveze. Ion este mai retras şi mai trist din fire, îi lipseşte mama, dar fac tot posibilul să-i mai alin suferinţa. Mama mea, Margarita Valenciano, s-a ocupat enorm de el, dar şi soţia mea, Melissa, e foarte ataşată de copilul meu”, ne-a spus tatăl sărbătoritului.

simeon stalpnicul png
Ionuţ are trei copii: Ionuţ Vlad (9 ani), Ioana Maria (7 ani) şi Marian Iancu Nicolae (3 ani)

Nu mulţi ştiu însă şi prin câte a trecut Dragoş ca să îl poată lua pe Ion din casa bunicilor din partea mamei, care au dorit ca bebeluşul să rămână la ei, în Spania: ”Părinţii fostei mele iubite mi-au luat copilul, am fost nevoit să umblu prin tribunale prin Spania, pentru a-l aduce lângă mine, în Costa Rica. Îl iubesc enorm, este un copil cuminte şi învaţă foarte bine”.

simeon stalpnicul png
Dragoş are trei copii: Ion (13 ani), Maria de Jesus (18 ani) şi Darius (7 ani)

Dragoş Dolănescu mai are o fiică de 18 ani, Maria de Jesus, studentă la Drept, şi un băieţel, Darius (7 ani), cu soţia lui, Melissa. Însă nici fratele său, Ionuţ, nu s-a lăsat mai prejos, având şi el trei copii, cu Doiniţa: Ionuţ Vlad (9 ani), Ioana Maria (7 ani) şi Marian Iancu Nicolae (3 ani).

Cei doi răsuflă uşuraţi căci, în urmă cu aproape două luni, au încheiat procesul pe averea de un milion de euro, a tatălui lor, Ion Dolănescu. Solistul a încetat din viaţă în 2009, în urma unui infarct.

FotoJet (5) jpg
piscina borcea pelinel jpg
peter imre2  crop 1656742777 jpeg
iolanda anamaria babau jpg
ana crudu familie nunta jpg
hurghada rechini JPG
rechin taur jpeg
whatsapp down 799948 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
5 brooklyn beckham si nicola peltz 3 jpg jpeg
piscina borcea pelinel jpg
gina pistol fetita2 png
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png