Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dragoș Dolănescu susține că tatăl lui, Ion Dolănescu, a admirat-o din umbră pe Irina Loghin, de altfel, bună prietenă cu Maria Ciobanu. Am aflat, din mărturisirile lui Dragoș Dolănescu, exclusiv pentru Click!, și cum au ratat Irina Loghin și Ion Dolănescu să se încuscrească, dar și pentru ce femeie a părăsit-o Ionuț Dolănescu pe Irinuca, deși băteau clopotele de  nuntă.

„Tata a admirat-o mult pe Irina Loghin!”

Ion Dolănescu a trăit o complicată poveste de dragoste cu Maria Ciobanu, care i-a dăruit un fiu, pe Ionuț Dolănescu. S-au despărțit cu un scandal de pomină. El n-a iertat-o niciodată că l-a părăsit. Însă, artistul i-a purtat o mare admirație Irinei Loghin, la adresa căreia avea numai cuvinte de laudă, și ca femeie, dar și ca artistă. Iată ce dezvăluiri face Dragoș Dolănescu, exclusiv pentru Click!:

„Tata a admirat-o mult pe Irina Loghin. Când o vedea cântând, pe micul ecran, se apropia de televizor și spunea, cu fascinație: „Este atât de frumoasă, parcă are cap de regină”. Îi plăcea de ea, și ca femeie, spunea că are un caracter frumos, de om bun, fiind la polul opus față de Maria Ciobanu, care îl părăsise și pe care o considera rea”.

Cum au ratat Irina Loghin și Ion Dolănescu să devină cuscri?

Ion Dolănescu și-a dorit foarte mult ca el și Irina Loghin să se încuscrească, prin oficializarea poveștii de dragoste a copiilor lor, Irinuca și Ionuț. Numai că Ionuț a rupt relația, înainte de nuntă, după ce s-a îndrăgostit de altă femeie, spre marea dezamăgire a ambelor familii de artiști:

„Ionuț și Irinuca s-au iubit, ea era foarte cuminte, deșteaptă, frumoasă, au vorbit și despre nuntă. Numai că el s-a îndrăgostit brusc, într-un turneu, de Maria, cea care de fapt avea să îi devină și prima soție.

Iar în timpul căsătoriei cu Maria, Ionuț a prins drag de Doinița, așa că a divorțat și s-a căsătorit cu ea. Tata s-a supărat tare rău că Ionuț a renunțat la Irinuca, ținea foarte mult la ea”, mai susține Dragoș Dolănescu, exclusiv pentru Click!

„Tata a dormit 3 zile pe o bancă, în Cișmigiu”

Dragoș și Ionuț, fiii lui Ion Dolănescu, nu-și vorbesc de 15 ani, de la decesului tatălui lor, mărul discordiei fiind, după cum se știe, moștenirea de un milion de euro. Dragoș se întreabă acum unde au dispărut compozițiile muzicale ale lui Ion Dolănescu:

„Nu știu unde au rămas compozițiile tatălui meu, la care ținea atât de mult, poate tot la Ionuț, mai ales că el a moștenit casa din Caimatei. La debutul muzical, când a venit în București, tata a dormit trei zile pe o bancă, în Cișmigiu, până a găsit pe cineva să-l găzduiască. Avea la el, într-o pungă de plastic, acest caiet cu 117 cântece. A crezut în visul său...”, ni s-a mai confesat Dragoș Dolănescu, exclusiv pentru Click!

Frații Dolănescu s-au luptat 8 ani pe moștenirea de un milion de euro

Marele artist de muzică populară Ion Dolănescu s-a stins din viață în 2009, în urma unui infarct. Cum băieții lui, Ionuț și Dragoș, nu au căzut la pace, în privința moștenirii, de un milion de euro, ei și-au căutat dreptatea în instanță. După 8 ani de termene, Ionuț a primit casa din strada Caimatei și drepturile de autor, iar Dragoș a intrat în posesia vilei din Sinaia și a unor terenuri. Acesta are însă o obiecție: 

„Nu este corect că Ionuț a primit toate drepturile de autor, evaluate la 75.000 de euro, era normal să le împărțim tot în mod egal!”, mai declară Dragoș Dolănescu, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Elisabeta la tort, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Cristina Vlad png
Nadine, din nou in America   Instagram (2) jpg
Banner artisti platiti png
sean diddy copii profimedia jpg
rihanna saptamana modei gettyimages jpg
Banner Nicoleta Nucă
banner corina danila png
Theo Rose jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net