Drago╚Ö Dol─ânescu s-a vaccinat de 5 ori: ┬źToat─â familia a avut coronavirus┬╗

10 ianuarie 2022

Drago╚Ö Dol─ânescu (46 ani) ╚Öi familia sa au avut coronavirus. Primul din familie care a luat virusul a fost fiul s─âu cel mare, Ion, care are 17 ani. Fiul cel mic al regretatului artist Ion Dol─ânescu, care este deputat ├«n Costa Rica din 2018 a f─âcut pe el un experient ciudat: s-a vaccinat de cinci ori, cu trei vaccinuri diferite ├«n America ╚Öi ├«n Costa Rica. Cu toate acestea, el este ├«mpotriva vaccin─ârii obligatorii ╚Öi crede c─â fiecare persoan─â trebuie s─â decid─â dac─â ├«╚Öi face sau nu imunizarea. 

image
Drago╚Ö Dol─ânescu sus╚Ťine c─â s-a vaccinat de 5 ori Foto: Arhiva personal─â

ÔÇŁToat─â familia a avut coronavirus. Primul care a luat virusul a fost Ion, care ne-a dat la to╚Ťi. A fost ca o r─âceal─â puternic─â. Am stat 14 zile ├«n cas─â. Eu mi-am f─âcut cinci vaccinuri ├«n SUA ╚śI Costa Rica. ╚śtii c─â eu merg mult la Miami ╚Öi mi-am f─âcut acolo vaccinul Johnson&Johnson, apoi m-am imunizat cu Pfizer. La ceva timp am f─âcut ├«n Costa Rica ╚Öi vaccinul de la AstraZeneca. Am vrut s─â le fac pe toate, s─â ar─ât c─â nu se ├«nt├ómpl─â nimic cu mine. Toat─â familia ╚Öi-a f─âcut vaccinul, mai pu╚Ťin Darius, fiul meu cel mic, care a ├«mplinit 11 ani.ÔÇŁ, a declarat Drago╚Ö Dol─ânescu pentru Click!

Dragoș Dolănescu este împotriva vaccinării obligatorii

stanga
dreapta
dragos dolanescu jpg
dragos dolanescu 3 jpg
dragos dolanescu 2 jpg
dragos dolanescu 4 jpg

Cu toate acestea, fiul regretatului Ion Dol─ânescu, care s-a pr─âp─âdit ├«n anul 2009 la 65 de ani, spune c─â fiecare om ar trebui s─â decid─â singur dac─â face sau nu vaccinul, nu s─â fie obligat de c─âtre autorit─â╚Ťi.

Drago╚Ö Dol─ânescu este mereu prezent ├«n paginile ziarelor din Costa Rica, ╚Ťara mamei sale, ├«n care locuie╚Öte de ani de zile, dar ╚Öi ├«n publica╚Ťiile ╚Öi posturile tv latine din ├«ntreaga lume cu diverse teme. Al a vorbit public inclusiv despre vaccinarea obligatorie.

ÔÇŁEu am sus╚Ťinut vehement peste tot pe unde am fost invitat, c─â nu e nomal ca oamenii s─â fie obliga╚Ťi s─â se vaccineze, fiecare trebuie s─â decid─â pentru el ce face. Eu a╚Öa consider, chiar dac─â m-am imunizat la greuÔÇŁ, a declarat Drago╚Ö Dol─ânescu, deja o voce activ─â ├«n politica din Costa Rica ╚Öi America Latin─â, fiind secretarul general al unei organiza╚Ťii al ╚Ť─ârilor latine. El mai spune c─â ├«n Costa Rica sunt peste 5000 de cazuri cu Omicron.

ÔÇŁAici sunt peste 5000 de cazuri cu Omicron. Acestea sunt ultimele cifre: ├Ämi doresc s─â vin la prim─âvar─â ├«n Rom├ónia. Abia a╚Ötept s─â ajung ╚Öi la morm├óntul tat─âlui meuÔÇŁ, a ad─âugat el.

cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
sharon stone afp (2) jpg
andrei stefanescu iubita3 png
cub delia png
cornel palade ada png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg
andreea balan (1) jpg
image png