Dragoș Pătraru are Covid: "La cât de rău îmi e de 3 zile, nu cred că aș fi trecut prin boala asta fara vaccin"

image
Dragoș Pătrarufoto: Prima TV

Realizatorul emisiunii Starea Naţiei (Prima TV), Dragoş Pătraru, este infectat cu Covid, au anunţat producătorii emisiunii pe pagina de Facebook. Jurnalistul a confirmat și spune că nu știe cum ar fi trecut prin boală dacă nu ar fi fost vaccinat.

Informația a fost publicată de paginademedia.ro. "Oficial: Dragos Patraru are Covid, astfel că podcasturile din săptămâna 11-17 octombrie sunt anulate și, foarte important, Ştefania Cîrcu va prezenta Starea Nației în această perioadă. De la aceeași oră: 22:30.Neoficial: Valul 4 este o conspirație a iluminaților. În august, ei erau în concediu, așa că l-au infectat acum pe Pătraru ca să o poată vedea și ei la treabă pe Ștefania. Cert e că ne revedem luni, la 22:30, la Prima TV!", este postarea de pe pagina de Facebook a emisiunii "Starea nației". 

Într-un comentariu la această postare, Dragoș Pătraru spune, în stilu-i caracteristic, că nu știe cum ar fi trecut prin boală dacă nu ar fi fost vaccinat. "Mulțumesc pentru vorbele frumoase, promit să fiu bine. Constat cu regret că încă pot respira fără ajutor oameni care când aud de cineva că are covid spun: dar parca era vaccinat! Înțelegem că vaccinul nu garantează că nu iei covid, ci te ajută să nu mori daca il iei sau râmânem aceiași ignoranți needucați ai Europei? PS: La cât de rău îmi e de trei zile, nu cred că aș fi trecut prin boala asta fara vaccin. Să vă fie bine!", a scris jurnalistul.

Citește și:

Manuela Hărăbor, confirmată cu Covid: "Nevaccinată și în curs de imunizare pe cale naturală"

Confesiunile vedetelor după Covid: sechele și povești de groază din spital. Andrei Ștefănescu: "Eram praf, aveam pierderi de memorie"

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
image jpeg
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
anca serea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub alexandru arsinel png
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg
foto 1   Melinna jpg